Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Kopiera influencerns drömsvall

Alltid suktat efter det där fluffiga svallet men aldrig lyckats få till det trots ändlösa timmar med värmeverktyget i högsta hugg? Då är dagen nu kommen för att leva ut din inre hollywoodstjärna. Följ några enkla steg och vips kommer du få det där svallet du bara trodde du kunde drömma om. Say no more bråk med den där gamla locktången eller rundborsten och säg hej till enklare föning och svallet på ett kick.

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av skönhetsvård

Foto:@matildadjerf

 Inspireras av dåtidens filmstjärnor som Birgitte Bardot och 90-talets supermodeller Cindy Crawford och Claudia Schiffer inför nästa utekväll. Hollywoodsvallet, eller supermodell svallet har gjort stor comeback de senaste åren och den svenska influencern och grundaren till klädmärket Djerfavenue är en vars svall många nu vill efterlikna. Nu kan även du få till det där svallet med några enkla knep. Rätt värmeverktyg och produkter tar ditt hår till oanade höjder. Säg hejdå till suck och stön, brännmärken och trassel och hej till fluff och glam.

Så får du drömsvallet

Skydda håret

  1. Börja med att kamma igenom håret och dela upp det i etapper samtidigt som du sprayar värmeskyddet jämnt fördelat över håret. Detta för att skydda håret från värme och slitage från stylingverktygen.

Värmeskydd, ghd 

Pris: 220 kronor

Här kan du klicka hem värmeskyddet

Ge volym och stadga

 Massera in denna kräm i hårbotten för att ge håret ett lyft. Föna in produkten och volymen kommer vara ett faktum.

Raise the Root Thicken & Lift Spray , COLOR WOW

Pris: 230 kronor

Här kan du klicka hem sprayen

Rocka lockar- förbered med kräm

Vill du att lockarna ska framhävas extra och hålla längre? Klart du vill. Massera och krama in denna lockkräm och du kommer få vavavawoom lockar.

Hårspray för lockigt hår, ghd

Pris: 221 kronor

Här kan du klicka hem sprayen

Värmeverktygen som gör stylingen smidig

Det finns verkligen värmeverktyg och så finns det värmeverktyg. Ett smidigt, lättarbetat värmeverktyg gör stylingen av håret både enkelt och kul. Glöm långa och krångliga timmar framför spegeln och säg hej till smidig och snabb styling.

Locktång , Jadeshay

Pris: 325 kronor

Här kan du klicka hem locktången

Hårfön med tillbehör, Remington

Pris: 367 kronor

Här kan du klicka hem stylingverktygen

Airwrap stylingverktyg, Dyson 

Pris: 5 190 kronor

Här kan du klicka hem värmeverktyget

Vårda håret

Ge ditt svall kärlek under natten så att ditt hår håller sig starkt och friskt. Fördela oljan jämnt i topparna och kamma sedan igenom håret och gör en fläta innan du lägger dig för natten. För ett svall som är friskt och behåller sin glans.

Arganolja, Maria Nila 

Pris: 247 kronor

Här kan du klicka hem oljan

Spana in fler produkter som tar ditt hår till nya oanade höjder här