Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Landa i nuet med doftljus

När kylan och mörkret kryper fram vill man bara krypa upp i soffan hemma framför sin favoritserie. Men inget höst- och vintermys är optimalt utan värmeljus och dofter som skapar värme inifrån och ut. Så kitta hemmet för årets mörkaste, och kallaste tid, och bara njut. Ta tid för att bara vara.

På Amazon.se hittar du allt för hemmet

Det kan vara lätt att deppa ihop när dagarna blir kortare och kylan kryper på. Men försök vända det till något som kan ge dig energi, och lugn, genom att se det som en tid för att landa. Landa i den du är, vart du är och vad du vill framåt. Men främst landa i där du är i livet just nu, denna sekund, minut, timme och dag.

För att sätta stämning inom dig själv kan stämningen i ditt hem vara avgörande. Tänd ett eller flera ljus varje morgon och sätt dig ner i några minuter framför och bara andas. En kort meditation som sätter tonen för dagen, istället för scrollandet i telefonen. Ha några doftljus utspridda i hemmet i dofter som förmedlar de känslor du är i behov av just nu. Ett tips är även att införskaffa rökelse och doftpinnar som ger hemmet den där extra hemmakänslan. Doftpinnar behöver du heller inte bevaka och hålla koll på som med doftljus. Ett ljuvligt komplement för ditt hem, och en hjälpande hand för att landa och vara snäll mot ditt inre i en stressande vardag.

Vänd den mörka tiden mot något ljust, med ljus och doft.

Fem doftprodukter som får dig att landa

Doftljus The Ritual of Ayurveda, RITUALS

Pris: 450 kronor

Här kan du klicka hem doftljuset

Doftpinnar Happy Buddha, RITUALS 

Pris: 589 kronor

Här kan du klicka hem doftpinnarna

Doftljus soluppgång, Yankee Candle

Pris: 284 kronor

Här kan du klicka hem ljuset

Rökelse med pinnar och hållare, SCENTORINI 

Pris: 213 kronor

Här kan du klicka hem rökelsen 

Doftljus, Woodwick 

Pris: 217 kronor

Här kan du klicka hem doftljuset

Nyfiken på fler doftljus för hemmet? Spana då vidare här