Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Lär ditt barn älska musik – instrumenten på kampanj

När föräldrar tänker på aktiviteter till sina barn tänker de kanske först och främst på idrott och andra utomhusaktiviteter. Ett barn behöver också intellektuell stimulans. Vad kan då vara bättre än musik? Låt ditt barn lära sig att spela ett instrument, så får de med sig någonting de kan ha nytta av under resten av livet.

Nu finns musikinstrument på kampanj – se hela utbudet på amazon.se

Genom att spela instrument stärker ditt barn sitt självförtroende, på ett naturligt sätt. Hur då tänker du? Barnet känner att den klarar av och lär sig nya saker helt av sig själv och kan själv utveckla sitt spelande. Dessutom brukar musikspelande ofta innebära att ditt barn tvingas framträda och spela upp inför andra – vilket ytterligare bygger på självförtroendet avsevärt mycket.

Dessvärre har man som förälder ofta närmare till att tänka på fysiska aktiviteter som nödvändiga grejer att sysselsätta sina barn med. Kanske resonerar man som så att det är viktigt att barnen kommer ut i naturen eller att de ingår i en gruppaktivitet för att lära sig samarbeta. Naturligtvis stämmer det. Eftersom all aktivitet med fysisk rörelse är bra för barn. Det enda vi vill understryka är att det finns andra element som också gynnar dina barn. Samarbete och samspel med andra tränas ju inte endast i sporter.

Så du har bestämt dig för att ditt barn ska börja spela ett instrument? Fantastiskt roligt att höra. De här instrumenten rekommenderar vi att du tittar närmare på

Akustisk gitarr, Rocket CG12BL

Pris: 444 kronor

Det här är ett suveränt nybörjarpaket, lämplig för dig som vill låta ditt barn prova att börja spela. Förpackningen innehåller en gitarr, en gigbag med remmar i ryggsäcken, ett capo och såklart också ett set med plektrum. Det är en klassisk gitarr – i full storlek – försedd med fingertoppsvänliga nylonsträngar. 

Här kan du köpa den här gitarren

Mikrofon, Marantz Pro M4U

Pris: 429 kronor

Du har väl inte missat att rösten också är ett instrument? Såklart är det minst lika viktigt att träna den, som det är att träna något annat instrument. Att utveckla en vacker sångröst är en tjänst man alltid kommer ha glädje av. Det är bara något så vackert med skönsång.

Här kan du köpa den här mikrofonen

Trummor, Alesis Drums Nitro Mesh Kit

Pris: 3690 kronor

Alesis är ett premiummärke när det kommer till ljudutrustning och musikinstrument. Det här trumsetet är såklart inget undantag. Den kommer utrustad med 60 inbyggda spår att spela med till, för att jobba upp taktkänslan. Naturligtvis är svarstiden på slagen fantastisk! 

Här kan du köpa de här trummorna

Piano, Alesis Melody 61 MKII

Pris: 1111 kronor

Det här pianot har inbyggda högtalare, 61 st tangenter med bra svarstid och över 300 rytmer att öva på taktkänslan till. Alesis Melody 61 MKII är ett portabelt piano, avsett för att kunna förflytta till alla platser du vill kunna spela på. Vi rekommenderar den här produkten varmt.

Här kan du köpa det här pianot

Vill du se ett bredare utbud av musikinstrument och andra musikrelaterade prylar – klicka här