Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Lär känna din kropp bättre – med tre smarta verktyg

Sömnbehov, muskelmassa – och antal steg per dag.
Med dagens moderna teknik kan du få detaljkoll på ditt välmående.
Kroppsanalysvågen från Xiaomi är framtidens sätt att mäta hur din kropp egentligen mår, bortom enbart siffror.

Hitta allt inom kropp och hälsa på Amazon.se

Xiaomi 21907 Mi

Glöm den gamla klassiska vågen som bara visade din vikt. Dagens kroppsanalysvågar kan ge dig info om såväl kroppsfett, BMI (Body Mass Index) som muskel- och benmassa. Dessutom skickas all info trådlöst till din telefon. Samma sak med smarta klockor – här kan du få info om hur mycket du rör på dig, puls eller hur länge du sover. 

Kroppsanalysvågen från Xiaomi har allt du behöver för att få en korrekt analys av din kropp. Gone are the days när du ställde dig på vågen och enbart utgick ifrån BMI och hur många kilon du väger. Med vågen från Xiaomi kan du få en helhets bild av hur din kropp faktist mår och är sammansatt.

Vågen från Xiaomi är även en storsäljare hos Amazon och har nästan 13 000 betyg med ett snitt på 4,6 stjärnor av 5. Så den håller vad den lovar. Den kan läsa av en mängd data som exempelvis vikt, muskelmassa, basalomsättning, benmassa, BMI, vätskenivå, kroppsfett och body score. Allt kan synkas med appen Mi Fit i din smartphone.

Känns en våg inget för dig i nuläget så kan en smartklocka istället vara ett alternativ för att hålla koll på din hälsa.

Garmin Venu 2

Här får du en av marknadens ledande smarta klockor med i princip alla träningsfunktioner som kan tänkas behövas: cykel, styrketräning och simning är bara ett axplock. Klockan mäter din hälsa ner på detaljnivå – bland annat har den avancerad sömnövervakning, tar fram nyckelstatistik som hjärtfrekvens samt fysisk ålder där bland annat BMI och kroppsfett ligger till grund.

Fitbit Luxe

En av de första stora utvecklarna av aktivitetsband är Fitbit och de håller alltjämt hög kvalitet på sin utrustning. Med Luxe-modellen kan du hålla koll på aktivitet under dagen, hitta rätt pulszon vid träning och få gedigen information kring sömnen. Dessutom mäts din stressnivå i kroppen. All data samlas smidigt i företagets app. Har upp till fem dagars batteritid.

Hitta fler smarta hälsoprylar här

Läs mer:

Bästsäljande aktivitetsarmbanden – här är topplistan

Så får du ett sexpack – redan till sommaren