Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Läskig eller snygg? Här är halloweens bästa outfits

Är du den som älskar att bli en helt annan skepnad för en kväll och tycker att desto läskigare desto bättre? Eller är du den som är så lättskrämd att blotta tanken på att möta Frankenstein i din spegelbild ger dig rysningar? Oavsett hur lättskrämd du är har vi utklädnaden för just dig.

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av maskeraddräkter och kostymer 

Nu står halloween för dörren. Tiden då barn spökar ut sig för bus eller godis, de vuxna för att få priset som “bäst utklädnad” på den årliga halloweenfesten och andra kanske nöjer sig med en häxhatt så länge de får skåla och dansa natten lång.

Vad du än gör på halloween, vem du än vill vara på halloween och vad du än vill få ut av halloween helgen så har Amazon allt du behöver för en lyckad utklädnad.

Är du den som älskar att göra dig oigenkännlig och sminka dig till en helt annan varelse och få allas blickar mot dig eller vill du känna dig flawless samtidigt som du följer klädkoden för halloween? Det finns något för alla smaker.

Snyggast eller ballast på halloween, det är upp till dig. Med vår guide kan du klicka hem den bästa outfiten för halloween för just dig och din personlighet, eller rättare sagt- den du vill vara dagen på året det är okej att inte vara sig själv. Men valet gör du utifrån den du är , för vem du vill bli för en kväll.

 

Nunnedräkt, Smiffys

Pris: 160 kronor

Med denna dräkt kan du välja om du vill hålla dig i bakgrunden med en klassisk utklädnad eller bli läskigast på festen som “The nun”. En dräkt som funkar varje år, oavsett andra skräcktrender. 

Här kan du klicka hem dräkten

 

Spökskeppprinsessa dräkt, Smiffys

Pris: 399 kronor

Med denna dräkt blir du både elegant men skrämmande på halloween. En lyxig skeppsdam från en svunnen tid.

Här kan du klicka hem dräkten

Clowndräkt dam, Widmann

Pris: 297 kronor

Sedan Stephen Kings klassiker “IT” ger clowner mer rysningar än glada skratt. Idag är clowner riktiga skräckklassiker, de är barnsligt rysliga. Som clown på halloween sätter du skräck på dansgolvet, även med en mjukare dräkt som denna.

Här kan du klicka hem dräkten

Rödluvan, Fever

Pris: 355 kronor

Bröderna Grimm lyckades skriva barnböcker som många gånger kändes mer som vuxenböcker med det bakomliggande mörkret. Denna dräkt är för dig som inte vill spöka ut dig och se skräckinjagande ut utan snarare se flawless ut med en mystisk touch. Rödluvan blir aldrig utdaterad.

Här kan du klicka hem dräkten

Jokern, OppoSuits

Pris: Från 899 kronor

Osäker på vad du ska klä ut dig till på Halloween? Då är jokern ett säkert kort. Allas våran superskurk och kultfigur. Dra på dig denna kostym och en grön peruk och slarvig clownsminkning och du är redo att dansa natten lång, och kanske bjuda på jokerns nervösa skratt.

Här kan du klicka hem dräkten

Cheerleader, REDSTAR FANCY DRESS

Pris: 225 kronor

Vill du vara snygg och läskig på samma gång? Då är denna dräkt för dig. Stänk lite konstgjort blod på dräkten och du är redo för att vara läskigt sassy hela natten.

Här kan du klicka hem dräkten

Clowndräkt, Widmann

Pris: från 231 kronor

Denna dräkt ger garanterat besökarna på festen kalla kårar. I det oskyldiga finns ibland det mest otäcka.

Här kan du klicka hem dräkten

Zoombieprästdräkt, Smiffys

Pris:433 kronor

Precis som nunnor finns det något oskyldig och mystiskt kring präster som fascinerar. När de porträtteras som nära till “ andra sidan” inom kulturen så får de en ny, lite obehaglig, dimension. De goda som kan ta bort de onda krafterna- men vad händer när de inte lyckas? Som i Exorcisten… ja ni hajar. Med denna dräkt skänker ni mystik över festen.  

Här kan du klicka hem dräkten

Purgemask, Beautsoful

Pris: 142 kronor

The Purge är filmserien om ett framtida USA där all typ av kriminalitet är tillåtet årligen under 12 timmar. Ger dig det rysningar? Ja då kommer sannerligen denna mask göra det med som är i sann The Purge- anda. Låt allt vara tillåtet under kvällen, ja alltså allt som är lagligt och som inte skadar någon annan. Vi pratar dans, nya vänskaper och vara den du är. 

Här kan du klicka hem masken

Vill du även ha det bästa pyntet för halloween? Spana då in Amazon.se breda sortiment av dekoration