Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Låt ditt hem lysa – så fixar du rätt lampor till rätt rum

Låt din bostad skina upp ordentligt. Du kommer genast se hur rätt belysning får ditt hem att se så himla vackert ut. Och det är just ett tjusigt hem vi alla är ute efter, eller hur?

På Amazon.se hittar du perfekt belysning till ditt hem

Ett upplyst hem leder till glada blickar. Det finns idag forskning på att ljus i hemmet bland annat leder till ökad inspiration i vardagen, mer glädje och minskad energiförbrukning. Så varför inte göra det på ett snyggt och stilfullt sätt? Svaret på den frågan är enkel om du frågar oss.

Här kommer därför tips på hur du kan inreda rummens belysning i din bostad

Lampor till ditt vardagsrum

Vardagsrummet är generellt det största rummet i bostaden. Därför kan du här ha flera olika typer av belysning. Först och främst bör du ha en allmän lampa som lyser upp hela rummet, men också andra lampor för att fylla resterande behov. Gissningsvis har du en TV placerad mot en vägg. Sätt gärna en lampa bakom apparaten för att göra det behagligare för ögonen att kolla i den riktningen. Läser du mycket böcker? Klart du ska ha en golvlampa vid fåtöljen!

Här har du en taklampa som utan problem lyser upp ditt vardagsrum

Här har du en mysig golvlampa perfekt för din läsning

Kan ej hitta produkten.

Lampor till köket

I köket måste du ha starkt ljus. Du vill ju inte att maten ska gå lidande av mörkret? Din mat förtjänar att synas. Se därför till att ha en taklampa med ordentligt ljus för hela rummet. Med det sagt är det mysigt med mindre lampor när det är dags för middagen. Du ska bara veta hur härlig känslan är av god mat och dryck till ljuset av mindre lampor.

Med den här taklampan kan du få det ljus ditt kök behöver

Fyll ditt kök med den här stilrena lampan

Lampor till ditt sovrum

Sovrummet vill du alltid kunna lysa upp ordentligt, men ändå kunna ha en mysig belysning i. Du ska alltså både kunna ha ett starkt sken över hela rummet och kunna slappna av där till en mörkare atmosfär. Du och din partner ska kunna läsa varsin bok där, drickandes smakrikt te innan ni går och lägger er utan att det besvärar ögonen. Det kommer allt få er att sova hur gott som helst. 

Låt den här taklampan visa upp ditt vackra sovrum

En sängbordslampa är ett måste för kvällsmänniskan

Lampor för ditt badrum

Ditt badrum bör inte bara ha en vattentålig och slitstark lampa, utan också utstråla ett klart ljus. Just i badrummet bör det vara mycket ljus så att du exempelvis enkelt ska kunna raka skägget utan att missa några strån. Gör det hela lättare genom en lampa monterad på badrumsskåpet. Blir det ett sent besök till badrummet lämpar den sig lite extra väl att använda. Dessutom kommer den till nytta när du exempelvis gör rent ditt ansikte eller sminkar dig.

Låt kaklet glänsa med en badrumslampa

Gör det lättare att betrakta dig själv med en spegellampa

Var det istället ljusstakar du var ute efter? Tryck här!