Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Höstlovskul: Bästa spelen och pysslen för hela familjen

Ta fram sällskapsspelen och pyssellådan på höstlovet och ha en heldag med familjen inomhus där kreativiteten får släppas lös. Motion och skogsturer i all ära, men ibland är det okej att stanna inne och ha lite hjärngympa istället. Så dra på dig raggsockorna och mys ner dig framför en värld där din fantasi får flöda fritt.

På Amazon.se kan du hitta ett stort utbud av leksaker 

Öser regnet ner hela lovet eller är känner ni er lite trötta på att fara omkring mellan vattenland, skogar, lekland och köpcentrum? Skippa dyblöta regnställ, leriga barn och hektiska dagar som ska fyllas av diverse aktiviteter och stanna hemma.

Plocka fram ett hederligt sällskapsspel eller låt fantasin flöda hos familjens alla medlemmar med olika pyssel. Värm lite varmchoklad, tänd lite ljus och kura upp er tillsammans i timmar. Man må behöva fysisk aktivitet men det är inte att förglömma hur viktigt det är även med att låta fantasin och kreativiteten aktiveras. För att träna sitt sinne.

Kanske sätts även familjen på prov när det vankas sällskapsspel? För vem är en riktig tävlingsdjävul och vem är diplomaten som bara vill att ni ska vara sams och att alla är ”vinnare”- vilket får tävlingsdjävulen att koka… Ja ett sällskapsspel kan verkligen få känslorna att varvas upp. Tur då att ni kan smälta känslorna efteråt med lite te och pärlplattor. För det är väl i vardagens kontraster vi finner äkta glädje.

Twister, Hasbro Gaming
Pris: 255 kronor

Speak out, Speak out
Pris: 245 kronor

Klassiskt Jenga-spel, staplingsspel med träklossar, Hasbro
Pris: 137 kronor

Monopoly Super Electronic Banking, Monopoly
Pris: 374 kronor

Trivial Pursuit Family Edition, Hasbro Games
Pris: 395 kronor

Här kan du klicka hem spelet

 

Pysselset för tillverkning av armband och halsband, Flymind
Pris: 261 kronor


Tvålformar och material, Rain queen
Pris: 309 kronor


Pärlplattor, Playbox
Pris: 230 kronor


Modellera, CiaraQ
Pris: 267 kronor

Här kan du hitta fler roliga sällskapsspel för hela familjen