Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Legos storsäljande ninjor

Ett av Legos mest populära teman höll på att bli en kortlivad historia, men efter ett kort uppehåll kom ninjorna i Ninjago tillbaka och tog över världen.
Här kommer våra bästa tips på Ninjago-byggsatser du kan köpa.

På Amazon.se kan du hitta ett stort utbud av olika Lego-byggsatser

Sedan ninjorna i Ninjago introducerades som ett eget tema hos Lego 2011 har de varit en av de riktiga storsäljarna hos företaget. Från början var ninjorna bara tänkta att säljas under en begränsad tid och försvann från marknaden under 2013, men efter en kort paus kom de tillbaka efter påtryckningar från konsumenterna.

Handlingen kretsar kring sex tonårsninjor som har olika egenskaper och och blir inblandade i olika äventyr. Med hjälp av den påhittade kampsporten ”Spinjitzu” och läraren Wu bekämpar de ondskan.

Under de tio år som Ninjago funnits på marknaden har temat vunnit otrolig popularitet. Gillar man Ninjago är det inte enbart Lego-byggsatser man har att tillgå. Serien har blivit så populär att det producerats böcker, dataspel, otaliga tv-serier och flera filmer.

Att Ninjago-Legot varit så populärt de senaste tio åren gör det till ett av företagets största teman. Hittills har man producerat och sålt 391 olika byggsatser.

Här kommer några tips på Ninjago-byggsatser som du kan köpa.

Tournaments of elements
Pris: 265 kronor
Ett detaljerat och interaktivt tempel där ninjorna kan öva upp sina färdigheter och där strider kan utkämpas. Innehåller förutom själva templet sju minifigurer.

Här kan du läsa mer om och köpa byggsatsen

Mech drake
Pris: 2206 kronor
Lloyd heter den gröna ninjan och det här är hans drake. Draken är en dynamisk figur med en rörlig kropp och en liten cockpit där Lloyd kan sitta.

Här kan du läsa mer om och köpa byggsatsen

Kais Mech Jet Plane
Pris:
194 kronor
Denna byggsats kan lätt byggas upp som två olika figurer. Antingen är den en robot som kan röra armar och ben, eller så bygger du om den till flygplan som ninjan Kai kan flyga i.

Här kan du läsa mer om och köpa byggsatsen

Ninjago vattenseglare
Pris:
1241 kronor
Med denna mäktiga ubåt kan du skapa äventyr under vattnet. Det stora undervattensskeppet är utrustat med två avtagbara miniubåtar och ett flertal vapen. Förutom det innehåller byggsatsen även tio Legofigurer med karaktärer från Ninjago-universumet.

Här kan du läsa mer om och köpa byggsatsen

Fler byggsatser från Lego hittar du här