Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Här är legot som är hypat just nu

För någon helg sen postade ett av världens mest kända par sin helgaktivitet på instagram.
Och nej, de roade sig inte solandes på en tropisk strand.
I fokus var något helt annat – nämligen it-leksaken just nu ;LEGO Blombukett.

Spana in Amazons egna lego-butik här

LEGO Blombukett 10280 byggset (756 delar)

Det kända profiler och influencers gör och har på sig blir ofta till en trend vi andra tillslut följer.

När en del kända profiler, som annars är återhållsamma med att posta saker på sina sociala medier väl gör det, blir det alltid till en snackis.

För några veckor sedan gick ett av världens kändaste par ut med deras graviditet när de lät sig fotograferas på New Yorks gator. Fotona spred sig fort som en löpeld över välden och många repostade fotona med hurrarop.

Men hur ser ett så hippt pars vardagar och helger egentligen ut? Hur spenderar de sin tid när rampljuset inte lyser på dem?

Till för någon helg sedan kunde vi bara spekulera i det hela, men nu vet vi. Lego och mysiga middagar i solnedgång är deras melodi.

Genom en instagram post som den kända artisten la upp med flera slides fick världen en inblick i hur de spenderar sin helg.

Nämligen lego och solnedgångar.

För på bilden synts alltså Legos mer vuxna variant som även fungerar alldeles utmärkt som inredningsdekoration.

Lego som både blir till vacker inredningsdekoration och samtidigt är lekande kul, även för vuxna.

Och alla vet vi att det kända profiler gör och har på sig blir en ny trend, så var före alla dina vänner med den senaste lego-trenden ( eller inredningstrenden) och klicka hem detta lyxiga lego.

Och visst är det något befriande med detta? Att dessa stjärnor är rätt mänskliga ändå, inte lever så långt ifrån vår egna värld.

 

Vill du inte vara en copycat? Spana då in dessa roliga alternativ

 

LEGO Bonsaiträd 10281 byggset (878 delar)

LEGO Bonasiträd innehåller en samlingsbar bonsaiträdsmodell med en rektangulär kruka och ett ställ med träeffekt, gjorda av LEGO element och designade särskilt för vuxna. Innehåller utbytbara delar så att du kan dekorera bonsaiträdsmodellen med klassiska gröna löv eller färgglada rosa körsbärsblommor. Båda lövuppsättningarna kan arrangeras unikt för att skapa en iögonfallande uppvisningsmodell av konstgjorda växter som beundras i hemmet eller på jobbet

LEGO adidas Originals Superstar 10282 byggset (731 delar)

Bygg och visa upp en av världens mest ikoniska sneakers med modellsetet LEGO adidas Originals Superstar 10282 för vuxna.

Fullspäckad med autentiska detaljer som den berömda snäckformade tåkappan, de 3 sågtandade ränderna, adidas logotyp på plösen och andra Originals Superstar detaljer.

Med skosnören och autentisk skolåda gör denna LEGO modell till en rolig och realistisk hyllning till adidas originalsneaker.

LEGO 21057 Architecture Singapore

Byggsatsen LEGO Architecture för vuxna återskapar några av de mest ikoniska byggnaderna i Singapore i äkta LEGO-stil.

Skylinen markerar platser som Marina Bay Sands, OCBC Centret, One Raffles Place och La Pa Sat – även känd som Telok Ayer Market.

Det innehåller även Fullerton Hotel Singapore, Supertree Grove at Gardens by the Bay och landskapsdetaljer: Singaporefloden och träd.

Spana in fler häftiga legon här

Läs mer:

Legot som är en utmaning för alla åldrar