Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Lista: Höstens håroljor för torra toppar

Semestertiderna är förbi men har antagligen lämnat spår efter sig, bland annat i ditt hår. Kickstarta hösten med att boosta fukten för dina torra toppar.

På amazon.se finns ett stort och brett utbud av hårvårdsprodukter

Kluvna och torra hårtoppar är ett vanligt problem som de allra flesta av oss varit med om. Flera gånger. Det här beror, till största del, på vilka produkter vi utsätter håret för och självklart även hur ofta vi besöker frisören. 

Det finns några sätt att flytta det fnasiga problemet framför oss, det allra vanligaste är att använda ett återfuktande schampo och balsam. Ett annat är att försöka minimera tillfällena du utsätter ditt hår för värme, till exempel med stylingverktyg som fön och plattång – och om du ändå gör det så applicera ett värmeskydd innan. 

Ett effektivt och väldoftande sätt att nära håret med fukt och hålla ihop topparna är genom att använda en hårolja efter duschen. Oljorna har många skyddande egenskaper, bland annat mot yttre faktorer som vind och värme. 

Här är några av höstens favoriter

#1: Stilrent från Davines
Näring, fukt och glans. Oljan från Davines ska vara multifunktionell som slåss mot envist friss utan att tynga ner längderna. 


Davines Oi Oil
Pris: 408 kronor

Här kan du köpa den här produkten

#2: En gammal favorit
Det är ingen nyhet att Maroccanoil är en trotjänare som nog funnits i de flesta badrumsskåp de senaste åren. Formulan är berikad med arganolja som ska ge långvarig vård.


Morrocanoil Treatment
Pris: 308 kronor

Här kan du köpa den här produkten

#3: I vått och torrt
Kérastase är en annan favorit i hårvårdsdjungeln. Produkten appliceras i vått eller torrt hår och innehåller en blandning av amla-, kamelia-, argan-, marula- och majsgroddsoljor.


Kérastase Elixir Ultime
Pris: 299 kronor

Här kan du köpa den här produkten

#4: Lyxig budget
Den här produkten från Wella beskrivs som ett återuppbyggande elixir. Väldoftande leave in-olja som ger håret en riktig fuktboost utan att göra det fett.


Wella SP Luxeoil
Pris: 139 kronor

Här kan du köpa den här produkten

Bläddra bland ett stort utbud av hårvårdsprodukter här