Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Lista: Mobilerna som säljer bäst – just nu

Nytt år, ny telefon.
Här är fyra modeller som är extra populära för tillfället.
Vilken är din favorit?

Amazon.se har ett brett sortiment av elektronik

Vilken telefon ska man köpa? När man är ute efter en ny telefon är funderingarna många – varför inte satsa på en modell som andra gillar? Nedan har vi valt ut några schyssta lurar, från olika tillverkare, som är bästsäljare hos Amazon nu i början av 2022.

Iphone 12 Pro, 256 GB

Apples nya flaggskepp är både etta och tvåa på listan med sin Pro och Pro Max-modell. Bakom Super Retina XDR-skärmen döljer sig det snabbaste chipet någonsin i en smartphone. Har förstås 5G och en proffskamera.

Spana in och läs på om flera heta produkter från Apple här

Samsung Galaxy S21 Ultra, 128 GB

Med en kamera på 64 MP fullkomligen krossar den konkurrenterna. I övrigt en av marknadens topptelefoner, supersnabb och med en imponerande lång batteritid som räcker hela dagen. Har 5G och är vattentålig.

Motorola Moto G30, 128 GB

Klassiskt märke som levererar en stark telefon till ett överkomligt pris. Bra kamera, gott om lagringsutrymme och upp till två dagars batteritid. Kör Andriod som operativsystem. Skärmen överraskande bra i prisklassen.

Xiaomi Mi 11, 256 GB 

Kinesiskt märke som tagit marknadsandelar på senare år. Andriod-telefon med 5G som har toppklass på kamera och ljud. Ligger snäppet under premium-konkurrenterna prismässigt och du får mycket för pengarna.


 

Här kan du spana in fler trendiga modeller

Läs mer:

Tre grymma högtalare – under tusenlappen

7 robotdammsugare som gör ditt liv enklare

Bästa mobiltelefonerna från 2021