Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Listan med måsten att packa i BB-väskan

När det är dags att åka in till förlossningen kan det vara bråttom. Därför är det bra att packa väskorna några veckor innan dagen du längtar efter är här.
Här är några nödvändigheter du inte vill glömma.

Ett av världens största utbud av babyrelaterade produkter hittar du på Amazon.se

Det divideras fram och tillbaka vad man faktiskt behöver ha med sig när det är dags att föda sitt barn. Det finns inget facit, men det kan också kännas bra att ha några hållpunkter att planera och diskutera kring.

Nedan finns en lista med förslag på saker som kan behövas, något att utgå ifrån när du förbereder inför din bebis ankomst. 

Ombyten – till alla inblandade
Under själva förlossningen använder de flesta föderskor kläder från sjukhuset. Men ganska snabbt efteråt kommer nog känslan av att man vill ha sina egna plagg, något som känns bekvämt och bekant. Du vet inte heller hur lång tid ni kommer att vara kvar, därför är det bra att packa ner några mjuka ombyten till dig, partnern och bebisen. 

Köp omlottbodys från Playshoes här

Här hittar du gulliga pyjamasar från Petit Bateau

Hygienartiklar
De flesta sjukhus ger dig en del nödvändigheter som till exempel blöjor, tvättlappar och bindor. Men det kan även vara bra att packa ner några för hemfärden. Annars är det bra att ta med sin necessär med några parfymfria produkter du känner igen. 

Köp blöjor för de allra minsta här

Våtservetter från Pampers finns att köpa här

Här hittar du amningsinlägg från Philips

Bekvämt och säkert
När det är dags att åka hem är det viktigt att göra det med fokus på säkerheten. De allra flesta tar med sin nyfödda bebis i bilen, då behövs ett babyskydd. För att den nya familjemedlemmen inte ska frysa så kan en mjuk filt och varma ytterkläder vara bra att tänka på att få med.

Babyskydd från populära Cybex hittar du här

Köp en mjuk overall från Minizone här

Vill du själv titta bland ett större utbud av barnrelaterade prylar och kläder?