Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Ljusa färger och kreativa former – trendiga solglasögon för dam

Glöm allt vad mörka glas och svarta bågar heter.
Komplettera din sommargarderob med ett par färgglada solglasögon.
Den här säsongen inspireras vi av fina färger och geometriska bågar.

Äntligen kommer Prime day till Sverige, se till att bli medlem tills dess. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Sommarsäsongen bjuder på mer än sol och värme – det är en arena för mode där varje promenad, utekväll och strandhäng är en möjlighet att experimentera med trender och personlig stil. 

Sommarmode handlar om mer än bara kläder, det omfattas av allt från accessoarer till skor till håruppsättningar. Och när solen letar sig fram finns det ett självklart val av accessoar – solglasögon. Det som brukade vara svarta bågar och mörka glas har bytts ut mot härliga färger och kreativa former. Vad sägs som ljusrosa bågar med rektangulära glas? Eller gula ramar och klotrunda glas? 

Vi har gått igenom utbudet av sommarens must have-accessoar, solglasögon, och valt ut några av våra favoriter. Om det är något som är klart och tydligt i sommar, är det att färg är vägen att gå!

Här är sex solglasögon i härliga färger och kreativa former:

Solglasögon DKNY

Ett par fyrkantiga solglasögon från DKNY med signaturloggan på utsidan av bågarna. Glasögonen har en ljusblå färg – både på glas och ram – vilket ger dem en unik och somrig stil. 

Solglasögon Michael Kors

Vi fortsätter på det färgglada temat med dessa ljusrosa solglasögon från Michael Kors. Dessa brillor har stora, rektangulära ramar, ljusbruna glas och rosa, nästan transparenta bågar. 

Solglasögon Calvin Klein

Dessa solglasögon från Calvin Klein har runda glas och metallbågar i en transparent gul/beige färg. De ger ett somrigt intryck och går att matcha med mycket i garderoben. 

Solglasögon Tommy Hilfiger

Det här är ett par simpla, svarta solglasögon från Tommy Hilfiger – för det skadar ju inte att ha ett par enkla, svarta brillor att byta av med. De har rektangulära glas och svarta bågar med märkets logga på sidorna. Det är ett par glasögon som håller säsong efter säsong. 

Ray-Ban Solglasögon Unisex

Ett par eleganta och stilrena solglasögon från Ray-Ban med brunt glas och beige-gråa bågar. Ett par Ray-Banbrillor slår sällan fel och är en investering för nutida och framtida sommarsäsonger.  

Dollger Hjärtformade Solglasögon

Festivalsäsongen är på intågande, i vissa delar av landet har den redan dragit igång. Och som de flesta vet är festivaler en plats där kreativitet och personlig stil står i fokus. Vad passar då bättre än att slå på stort med ett par hjärtformade solglasögonen i en härliga rosa nyans? 

Bläddra bland ett stort utbud av solglasögon för dam på Amazon.se

Läs mer: 

Det här är flatform sandals

Fixa stilen – Så klär vi oss för festival i sommar