Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Lyxparfymerna du ska fynda under black week

Att sätta sin egna personliga doft har varit viktigt i alla tider. Men att inhandla en parfym är inte alla gånger så billigt. Ett tips är därför att passa på att utöka din doftgarderob under reor.

Klicka här för att ta del av Amazon.se alla black week erbjudanden 

Varje tillfälle har sin doft. En parfymgarderob bör bestå av fler parfymer än enbart en. En för de långa nätterna, en som boostar ditt självförtroende inför viktiga möten och en som omfamnar dagarna och får dig att vakna med ett positivt sinne. Men parfymer kan svida i plånboken att inhandla, var därför klok och planera dina inköp av nya signaturdofter. Gå och prova, känn och dofta innan reorna slår till. Då är du väl förbered och köper parfymer som faktist kommer bli en del av dig, och inte av badrumsskåpet. Så spara slantar och ge ditt liv nya dimensioner med en, eller fler, unik doft.

Black week är nu här och vi har listat fem parfymer för alla olika smaker, och även en som tar oss tillbaka till början av 2000-talet.

Fem parfymer för alla tillfällen och smaker

 

Herrdoft som framhäver din personlighet

Dolce & Gabbana, The One

En parfym som förtrollar, berör och gör avtryck. The One är en orientalisk och modern doft med stark personlighet. Det första intrycket blir en enastående fräschör med toppnoter från citrus, bergamott och mandarin. I hjärtat finns passionerade toner av ljuvlig litchifrukt och saftig persika. Som avslut innehåller basen plommon, vanilj och söt mysk som binder samman alla dofter och ger en förtrollande doft som med en sensuell effekt.

Klicka hem parfymen här nu och spara slantar

Förförisk och feminin doft

Good Girl, Carolina Herrera

Sedan 2016 har denna parfym haft en självklar plats i varje kvinnas parfymgarderob. Dess ikonvärde kan jämföras med Black Opium från Yves Saint Laurent, båda är två förföriska dofter som varje kvinna vill ha på den där dejten eller när hon vill känna sig extra sensuell. Denna parfym från Carolina Herrera är en sensuell och stämningsfull doft, med en dualitet för den moderna kvinnan. Parfymen Good girl är ultrafeminin, sofistikerad och sensuell men samtidigt mäktig och självständig. En perfekt doft för en modern kvinna. Doften blir len och feminin tanke vare tuberosa och frisk tack vare jasmin. Med tonkabönor och kakao blir doften förförisk och spännande.

Klicka hem parfymen nu och spara hundralappar

Klassisk doft med fräschör

White tea, Elizabeth Arden

Denna doft från Elizabeth Arden passar dig som inte vill ha en tung doft, utan är ute efter något mer diskret. Som nytvättade lakan.White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris. När du bär denna doft kan jag lova att du kommer drömma dig bort till varmare breddgrader. Med extrakt från vitt te och turkisk ros ger partymen lyx och glans. De milda noterna av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter ger en harmonisk ton till doften och gör den härligt blommig och mjuk. En parfym som passar perfekt under varma sommardagar eller på solsemestern. En parfym som lugnar sinnet och får dig att njuta av lyxen omkring dig. Att njuta av nuet.

Klicka hem klassikern till superpris här

Förförisk och osande manlighet

Hugo Boss The Scent

Med Jamie Dornan från Fifty Shades of Grey filmerna som frontfigur så är det här doften minst sagt förförisk. Glöm gamla dassiga reklamer för Axe. Den här doften förför på riktigt utan att bli klibbig och sliskig. Med noter av mandarin, freesia och choklad. En perfekt bladning av fräschhet och tyngd.

Klicka hem parfymen här till superpris – spara hundralappar 

Kultförklarad parfym får uppsving efter Free-Britney

Britney Spears Fantasy parfym

Parfymen som var och varannan tjej bar 2004 talet är nog mer aktuell än någonsin efter ”Free-Britney” rörelsen och att allas våran popqueen nu är fri. Låt 2000-tals vibbarna komma tillbaka. Med toppnoter av röd litchi, gyllene kvitten och kiwi, hjärtnoter av jasmin, vit choklad och orkidé och en bas av musik, violrot och trä så mixas söta, fräscha toner med djup och mustighet. En fantasidoft som osar nostalgi.

Klicka hem den ikoniska parfymen nu – få den redan imorgon

Läs om knepen som får din parfym att sitta kvar längre

Här är några andra favoritparfymer som kanske kan bli din nya favorit

Spana in fler parfymer här