Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Mängdrabatt – köp fler och spara mer

Just nu erbjuder Amazon, som faktiskt är världens största marknadsplats, mängdrabatt på vanliga artiklar som gemene man använder i vardagen. Det innebär att du kan handla mer till mindre pris och dessutom slippa gå i butiken.

För att komma till hela utbudet klickar du här

Så du packar ihop för dagen, stänger ned datorn och säger hej då till kollegorna. Kanske har det varit mycket på jobbet idag. Nu väntar en skön kväll hemma. Fast först måste du handla tandkräm, och blöjor, och soppåsar. Irriterande att behöva gå omvägen förbi matbutiken.

Tänk om du hade läst den här artikeln först. Då hade du vetat att Amazon erbjuder mängdrabatt på tusentals varor. Naturligtvis bestämmer du också själv hur du väljer att betala: föredrar du att först få hem produkterna och sen betala? Eller föredrar du att riva av plåstret direkt?

Alldeles oavsett kommer du här och nu kunna frossa i schyssta priser på vardagliga favoriter – så länge lagret räcker. Köper du fler får du upp till 10 % rabatt.

Mixa och matcha från en mängd utvalda vardagliga favoriter – här är några exempel

Pampers Premium Protection – skonsamma blöjor i hög kvalitet

Jämför pris på Prisjakt:

När din bebis blir mer aktiv vill du ha byxblöjor som sitter bekvämt och ger pålitligt skydd som följer varje rörelse. Därför har Pampers Premium Byxblöjor 360° Comfort Fit med supermjuka stretchiga material som är flexibla och följer ditt barns rörelser. De ger också upp till 12 timmars läckageskydd för en torr och bekväm natts sömn.

Här kan du köpa blöjor från Pampers

Finish All in One Max – effektivt diskmedel till ett bra pris

Finish All in One Max ger dig den skinande rengöring och glans du förväntar dig, plus extra skydd mot glaskorrosion så att dina glas behåller sin lyster längre och skyddas disk efter disk. Nu med 10x Action, inklusive glasskydd, för en kraftfull rengöring varje gång. Finish All in One Max är utrustad med en powerball som diskar bort rester och ger en grym glans, till och med när vattnet är mycket hårt.

Här kan du köpa diskmedel från Finish

Ever Clean Lavender Clumping – populär kattsand

Jämför pris för 3-pack på Prisjakt:

Specialutformad, klumpbildande kattsand som är utformad för att förhindra vätska från att nå botten av lådan. För det är där lukter kan bildas. Ever Clean är ett vida omtyckt märke bland kattägare.

Här kan du köpa kattsand från Ever Clean

Amazon Basics – avfallspåsar för både hund och soptunna

När det kommer till avfallspåsar, oavsett syftet, är det viktigaste att priset är rättvist och att påsarna håller kvalitet. I det här maxipacket får du 900 påsar till strax över hundringen.

Här kan du köpa avfallspåsar i storpack

Maybelline New York – maskara i världsklass

Det sägs att ögonen är själens spegel. Ta kontroll över din privata spegel med Lash Sensational Mascara. Volymmascara i en intensiv svart nyans som gör alla fransar fylliga. Den böjda silikonborsten med olika storlekar på stiftet hjälper dig att skapa en elegant solfjädereffekt.

Här kan du köpa mascara från Maybelline New York

Vill du se hela utbudet? Då kan du klicka här