Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Massage var och när du vill – detta behöver du

I Sverige är vi för dåliga på att unna oss en massage bara för att det är skönt. Naturligtvis kan du säkert nämna en bekant som gör det då och då, men sanningen är att det sker för sällan. Det är något som borde göras väldigt mycket oftare. Varför? För att det är så bra för dig, både fysiskt och mentalt.

Marknadens bästa massageprodukter hittar du på Amazon.se

Utöver att det äger att bli masserad, finns det faktiskt oändliga fördelar med massage. Många studier pekar nämligen på hälsofördelar som ökad blodcirkulation, motverkad stress och mycket mer. Kombinationen mellan stor njutning och grymma hälsofördelar borde fungera som morot nog att kika närmare på detta.

Dessutom finns det en stor variation på marknaden. Bland de produkter vi kommer rekommendera finns en stor bredd vad gäller funktionen. En massagepistol behöver nämligen inte användas likadant på två olika personer. Det är bland annat det som är så bra med dagens tekniskt avancerade massageprodukter. Så vare sig du bara vill njuta av massagen eller om du faktiskt har besvär med nacke, axlar, rygg, höfter eller lår – kommer vi guida dig rätt i jakten på ett bättre liv!

Vill du också kunna belöna dig eller någon du tycker om med en grym massage? Då är detta det du behöver.

Ryggstretch för ländryggen

Idag har många ont i ryggen, ibland som ett återkommande besvär och ibland som en konstant smärta. Det är ohållbart. Lyckligtvis finns lösningar som är enkla att börja med. Vilka då? Denna stretch placerar du under ländryggen och lutar dig sakta bakåt. Den är utrustad med tre lägen: nivå 1, nivå 2 och nivå 3. Beroende på hur böjbar du är. Vi rekommenderar att börja med nivå 1. Det här är en fantastisk produkt för att motverka stelhet och smärta i ländryggen.

Massagepistol från Taiko

Kan ej hitta produkten.

Det här är en kraftfull massagepistol som använder en unik slagverksterapi för att mjuka upp stela muskler och leder. Genom att använda en massagepistol påskyndar du läkeprocessen för musklerna och ser till att öka blodcirkulation, vilket i sin tur gör att du mår bättre. Vi rekommenderar varmt att du provar!

Elektrisk fotmassage

Med den här makalösa produkten kommer du kunna gå 100 000 steg om dagen – och fortfarande känna dig pigg. Eftersom den ser till att ta hand om dina fötter efteråt, genom att mjukgöra spänningar. Det är en fantastisk produkt som förbättrar livskvalitet hos varje person den står hemma hos.

Massageolja från Gya Labs

Ibland passar ordspråket less is more bättre än något annat. I fallet med Gya Labs massageolja är det precis så. För det finns något verkligt fint med mänsklig kontakt. Beröringen och omsorgen som kommer från den som masserar är värt rätt mycket. Ibland är det precis det som behövs för att leverera en massage i världsklass.

Massagefåtölj

Kan ej hitta produkten.

För den som bara är intresserad av det bästa av det bästa är den här massagefåtöljen ett måste. Den är utrustad med 3D-massageteknik för att kunna knåda, rulla, lufftrycka och utföra shiatsu. Det får man väl kalla lyxigt? Med den här massagefåtöljen i hemmet är stela muskler ett minne blott. Den här kommer med ett löfte om ökad livskvalitet. Dessutom kan du, om du vill, ta bort kuddarna så att den går att använda utan massage också.

Här kan du köpa den här massagefåtöljenHär kan du bläddra bland ett bredare utbud för massageprylar