Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Matcha klänning och krans – till midsommar

Midsommar ligger inte långt bort. Kanske har du redan börjat planera hur du ska klä dig.
Somriga klänningar och blommor i håret är ett självklart val varje år.
– Så matchar du kransen med klänningen.

Bläddra bland ett stort utbud av blomsterkransar på Amazon.se

De senaste åren har det blivit trendigt att förbeställa blomkransar inför midsommarfirandet. Och ju maffigare, desto bättre. Vissa besitter även färdigheten att väva ihop kransar på egen hand – en eloge till er. Men för oss som varken vill lägga pengar på professionella kransar eller orkar pyssla ihop egna, finns det en smart lösning, nämligen “fejkade” midsommarkransar.

Med fejkade kransar menar vi syntetiska blomsterdiadem som varken kräver tålamod eller riktiga växer – det är även ett ypperligt val för dig som är pollenallergiker. Vi har samlat några kransar och klänningar som verkligen lyser midsommar – vi har dessutom matchat ihop dem varandra för att göra klädvalet lite lättare och lite roligare. 

Blomkrans i rosa och lila toner

Matcha den här maffiga blomkransen med en krämfärgad midi-klänning från Vero Moda. Klänningen har voluminösa ärmar och åtsittande topp med en luftig volangkjol. Det är en perfekt klänning till midsommar som både går att klä upp och klä ned. 

Midi-klänning från Vero Moda 

Justerbar blomsterkrona 

För dig som är ute efter en mer stilren krans till midsommar, passar denna vitgröna blomsterkrona perfekt. Eftersom kransen går i vita och gröna färger går den att matcha med det mesta – men för att komma in i riktig sommarstämning kan du med fördel välja en färgglad klänning, som den här rosa drömmen med trendigt hålmönster. 

Rosa klänning med hålmönster 

Blomsterkrans i boho-stil 

Det här är en riktig färgbomb till krans som passar till fler tillfällen än bara midsommar. Det är en perfekt håraccessoar till festivaler, för brudtärnor, blomsterflickor – och såklart till midsommar. Ett tips är att välja en enfärgad klänning i en neutral färg, för att verkligen ge kransen den uppmärksamhet den förtjänar. En sådan klänning är denna vita klänning med hålbroderier och knytdetalj i midjan. 

Vit klänning med hålbroderier

Justerbart pannband med blommor 

Ytterligare en maffig blomsterkrans är denna med naturtrogna detaljer och dova färger. Kransen är utrustad med ett justerbart band så att du enkelt kan knyta den så att den passar just ditt huvud. Matcha med en randig klänning från Vero Moda och din midsommaroutfit är fixad! 

Randig klänning från Vero Moda 

Krans med blommor och gräs 

Ta din midsommarkrans till nästa nivå och inkludera torkat gräs och gröna växter. Den här kransen innehåller just det, och såklart färgglada syntetiska blommor. Matcha denna ljuvliga håraccessoar med en somrig klänning från ONLY. Färgerna i kransen och på klänningen gifter sig verkligen med varandra. 

Blommig klänning från ONLY

Här hittar du fler somriga klänningar till midsommar

Läs mer: 

Här är allt du behöver för en sommar på landet

Därför får du strawberrylegs – och så blir du kvitt det