Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Maxa höstmyset i köket – här är allt du behöver

Köket är inte bara ett rum där vi lagar och äter mat. Det är en samlingsplats för familj och vänner där vi skapar både minnen och middagar.
Ta myset till en ny nivå i höst, så här kan du göra.

På Amazon.se hittar du ett stort utbud av hemtextilier och dylikt

För att inte sörja sommaren alldeles för mycket är det hög tid att omfamna den krispiga hösten. Det är ingen idé att göra något halvdant, det är med andra ord dags att gå all in i allt som kan få köket att bli hemmet hjärta där alla vill vara. 

#1: Tänk textilier
För att ett rum inte ska bli alldeles för avskalat och stilrent kan man låta tyg få ta plats. Gardiner i alla ära men många har glömt bort vad en bordsduk kan göra för helhetsintrycket. Förutom att du kan variera dukarna efter känsla och humör så är det ett enkelt sätt att skydda ditt matbord. Ett annat ess i rockärmen är tygservetter. Skippa pappersvarianterna och imponera på gästerna med servetter i mjuk textil.

Det finns många bordsdukar att välja mellan, här är ett alternativ från YRSM

Torka bort pastasåsen med rutiga tygservetter från Urban Villa

#2: Family style
Prydliga uppläggningar och tomma ytor är ett minne blott. Nu är det trendigt att få gästerna att känna sig som en del av familjen. Duka upp en stor gryta på bordet och låt gästerna fylla sina egna tallrikar. Servera ostarna på en massiv skärbräda man inte behöver vara rädd om. Det här ger en avslappnad känsla och fokus hamnar på hur trevligt det är.

Köp en gjutjärnsgryta från Puricon här

Här hittar du en stor skärbräda i bambu från Harcas

#3: Fyll köket med doft
Det enklaste sättet att locka familjens medlemmar till köket är med ledtrådar om att de ska få äta något riktigt gott. Höjden av hemtrevnad är ju faktiskt när det doftar middag eller hembakat. Säkerställ att du har allt du behöver hemma för att slänga ihop en av sju sorters kakor eller en capricciosa som hela familjen får dela på.

Populära skålar från Rosti hittar du här

Köp en pizzasten från Relaxdays här

Fler alternativ till ditt hem hittar du här