Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Mellis on the go – preppa inför höstterminen 2022

Frukost på språng? Lunch i farten? Preppa inför långa dagar i skolan och på jobbet med en nötig bar eller proteinrik wafer.

Bläddra bland ett stort utbud av bars på Amazon.se

När jobb och skola drar igång igen är det mycket som ska hinnas med. Livet återgår till vardag med tidiga mornar och långa arbetsdagar och lugna frukostar byts ut mot en to go kaffe och en banan i handen. 

När schemat är fullt och timmarna rullar på, är det extra viktigt att fylla på med energi. Ibland kanske det inte hinns med att förbereda matlådor eller sitta ner och äta frukost och då kan det vara bra att ha ett energirikt mellanmål med sig.

Något som är lätt och smidigt att slänga ner i väskan är bars av olika slag. Om du inte är ett fan av traditionella proteinbars kanske en ekologisk nöt-och fruktbar faller dig bättre i smaken? Viktigt att komma ihåg är att protein- och nötbars inte är ett substitut till en hälsosam kost, det är en nödlösning när stressen gör sig påmind och tiden är knapp. 

Vi har gått igenom utbudet av bars med olika ingredienser och för olika tillfällen, till exempel frukost, mellanmål och före och efter träning, och valt ut några av våra favoriter.

Här är sex bars i storpack som håller dig kittad ett bra tag framöver.

CLIF Nut Butter Energy Bar

Gillar du nötter och choklad? Är du ute efter ett snabbt och enkelt mellanmål i farten? Då är Nut Butter Energy Bar Chocolate Hazelnut baren för dig. Den täcks av fullkornshavre på utsidan och har en härlig fyllning av hasselnötssmör. 

NICKS Protein Wafer Bar

Det här ett mellanmål för dig som gillar variation och som föredrar lite lättare bars. Nicks Sport Mix innehåller en blandning av deras protein wafers med smak av apelsin, hasselnöt, choklad och vanilj. Barsen är glutenfria och innehåller inte något tillsatt socker – de får sin sötning från naturen. 

KIND Breakfast – Frukostbar med jordnötssmör 

Kind Breakfast bars innehåller fem så kallade “superkorn”: havre, bovete, hirs, amaranth och quinoa och är smaksatta med jordnötter och jordnötssmör. Det är ett bra alternativ för dig som glömmer av eller inte hinner med frukost på morgonen. 

Raw Bite 7 smaker

Raw Bites är mellanmålet för dig som vill åt en bar med ekologiska ingredienser. Barsen är både veganska, glutenfria, laktosfria och innehåller inga färgämnen eller konserveringsämnen. 

Barebells Salty Peanut Protein Bar

Barebells Salty Peanut Protein Bar är en bar utan tillsatt socker och innehåller 20 gram protein per styck. Det är perfekt som mellanmål eller nyttigare snacks för att stilla hungern, före och efter träning eller när man är på språng. 

Nature Valley Crunchy Canadian Maple Syrup 

Kan ej hitta produkten.

Det här är en krispigt bakad bar som bland annat innehåller fullkornshavre och kanadensisk lönnsirap. Den är laktosfri och innehåller inga  konstgjorda aromer, färgämnen och konserveringsmedel

Läs mer: 

Så gör du det perfekta kaffet

Så lätt lyckas du med grillad lax – alla knep