Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Mini me-kollektioner – matchande kläder för hela familjen

Dags att uppdatera sommargarderoben?
Hoppa på trenden och matcha med familjen.
Vi tipsar om Mini me-kollektioner för stora och små.

Bläddra bland ett stort utbud av mode för hela familjen på Amazon.se

Något som slagit igenom på modescenen det senaste året är matchande kläder till föräldrar och barn. Sådana kollektioner går ofta under namnet “Mini me” och finns bland annat som pyjamasset, t-shirts och klänningar.

Många varumärken satsar framför allt på kollektioner där mamma och barn kan matcha kläderna med varandra, med det är också vanligt med syskonkollektioner där tröjor och bodys ofta har motivet “Lillasyster” eller “Storebror”. 

Vi har kollat igenom utbudet av Mini-me-kollektioner och valt ut några av våra favoriter – allt ifrån badkläder till sommarklänningar och syskonset.

Så matchar du din outfit med din dotter – eller hela familjen 

Matchande kläder mamma, småbarn & baby

Det här rosa sommarsetet är tänkt att passa mamma och döttrar. Klänningarna består av en blandning av bomull och polyester och har en mjuk och stretchig passform – perfekt för barn med spring i benen. Setet är speciellt framtaget för härliga sommardagar som midsommarafton eller andra festliga familjesammankomster. 

Randigt set för hela familjen 

Slå på stort i sommar och invig semestern i ett matchande set för hela familjen. De randiga plaggen finns tillgängliga för mamma, pappa, söner och döttrar i olika åldrar – även för familjens minsta. Kläderna är tillverkade av bomull, polyester och spandex vilket gör de både stretchiga och luftiga – optimalt för varma sommardagar. 

Rutigt mor och dotter-set

Rutiga plagg syns lite här och var i butikerna och verkar vara en av sommarens trendiga mönster. De här matchande mamma- och barnklänningarna är ett fint komplement i sommargarderoben och passar utmärkt till festliga sammankomster, picknick i parken eller en dag på stan. 

Matchande badkläder 

Kan ej hitta produkten.

Sommaren är här och för många barnfamiljer innebär det en hel del lek och bus på stranden. Gör packningen lite smidigare och ombytet lite roligare med matchande badkläder för hela familjen. Dessa badplagg är både andningsbara och stretchiga vilket är ett måste för långa dagar på stranden. Badkläderna har ett somrigt motiv som passar både stora och små, liksom pojkar och flickor. 

Mama + Mini-tröjor

Det må vara sommar i luften men den svenska sommaren kräver ofta en varmare tröja framåt kvällen. Med dessa charmiga Mama och Mini-tröjor blir det lite roligare att klä sig varmt – kanske även lite lättare också? 

Syskon-set

Finns det något gulligare än att tydliggöra för hela världen att dina småttingar är syskon? Klä storebror och lillasyster i matchande kläder och låt syskonbandet bli ännu starkare. 

Matchande bikini – Mor och dotter

Tiden är kommen för långa dagar på stranden och lek och bus bland vågorna. Överraska din dotter med matchande bikinis och se hennes glädje över att få se ut precis som mamma! De tvådelade baddräkterna är tillverkade av elastiskt och andningsbart material för perfekt passform och komfort – det är ett ypperligt val av strandplagg till dig och din dotter, 

Här hittar du fler matchande set för mor och dotter

Läs mer:

Klä dig rätt på sommarens alla bröllop – klädkod för tjejer

Fixa stilen – Så klär vi oss för festival i sommar