Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Möt våren i lila – accessoarer i säsongens färg

Lavendel, viol och malva är namn på olika blommor men det är också namn på olika nyanser av lila – en av vårens största trendfärger. Måla naglarna i Essie’s Play Date och du är ett steg på vägen.

Du hittar fler skönhetsprodukter i trendiga, lila nyanser på Amazon

Inspireras du av färgpaletten på catwalken? Tar du tips och råd från modeeliten? Om svaret är ja, bör du fortsätta läsa. I den här artikeln får du tips och inspiration på hur du kan möta våren i säsongens trendigaste färg: lila. Vi har valt ut ett antal accessoarer i olika nyanser av lila som lyfter vilken outfit som helst och som håller dig trendig ut i fingerspetsarna. 

Nagellack från Essie

Det enklaste sättet att hoppa på en trend är att måla naglarna i säsongens färg. Essie’s Play Date, är en lekfull nyans av lila som livar upp vilken outfit som helst.

Holdit iPhoneskal 

Visste du att det är en 2grej” att matcha outfit med mobilskal? Om inte, är det dags att slå slag i saken med ett silikonskal i färgen lavendel. Snyggt, trendigt och färgglatt! 

IDEAL OF SWEDEN AirPods-skal

Uppgradera dina airpods med ett nytt skal från Ideal of Sweden. Skalet i färgen, Golden Plum, är är ett pålitligt skydd för dina lurar och tar upp minimalt med plats. 

Flaska från Design Letters 

Det är viktigt att fylla på med vätska under dagen. Det är sen gammalt. Investera i ett hållbarare alternativ, det vill säga en flaska som du återanvänder dag efter dag, som denna i rostfritt stål i färgen lavendel från Design Letters

Passfodral 

Äntligen är det fritt fram att resa igen! Varför inte ge ditt pass lite extra kärlek och införskaffa ett nytt passfodral? Passa på att samla stilpoäng och välj ett fodral i vårens färg, lila. 

Läppstift från L’Oreal Paris

Ett annat enkelt sätt att hoppa på en trend är att sätta färg på läpparna. Det här läppstiftet från L’Oreal Paris i färgen Voodoo ger en matt finish och en återfuktande känsla. 

Lila keps från Johnny Urban

När vårsolen skiner är det många som ger sig ut på härliga promenader för att njuta av vädret. Så knyt skorna, fyll en vattenflaska och sätt en keps på huvudet och du är redo att möta våren. Den här lila bomullskepsen från Johnny Urban har en en justerbar passform och ett inbyggt svettband och är den perfekta accessoaren för soliga promenader. 

Du hittar fler accessoarer i vårens trendigaste färg här!

Läs mer:

Smarta underklädes tillbehör som räddar varje outfit

50 nyanser av beige – influencernas favoritfärg