Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

När köpte du sängkläder sist?

När köpte du nya sängkläder senast? För de flesta är det nog en fråga man helst undviker att svara helt ärligt på, eftersom sanningen svider en aning. Men det är inte bara lite pinsamt utan det är faktiskt också illavarslande för din sömn.

Hela utbudet av sängtillbehör hittar du på amazon.se

Råkar du vara en av dem som ofta glömmer bort att sängkläder, liksom andra tyger och plagg, behöver bytas ut då och då? Oroa dig inte. Du är inte ensam. Faktum är att de flesta svenskar byter sängkläder alldeles för sällan. Tänk på det själv – du sover varje natt i dina sängkläder och tvättar dem efter en vecka. Hur fräscht är det i längden?

Läs mer: Massage var och när du vill – det här behöver du

Visar det sig att du faktiskt tillhör den ringa skara som med jämna mellanrum byter ut dina lakan och örngott? Då fyller den här artikeln ändå sin funktion, eftersom den då fungerar som välbehövlig inspiration. Börjar det bli dags för dig att göra dig av med gamla, dassiga sängkläder?

Då kommer här våra bästa tips på vilka sängkläder du bör titta närmare på

Påslakanset från Pizuna

Finns det något som slår att krypa ned i nystrukna vita lakan? Det är något alldeles speciellt med det. I synnerhet när de vita påslakansettet håller hög nivå, rent kvalitetsmässigt. Att ett påslakanset med tillhörande örngott från Pizuna är tillgängligt på så här bra pris är sällsynt. Det här är värt att slå till på.

Här kan du köpa påslakanset från Pizuna

Påslakanset från Catherine Lansfield

Påslakan ska vara lättskötta, otroligt bekväma och kräva minimal strykning. Eller håller du inte med? Det här paketet prickar av varje box. Denna uppsättning från Catherine Lansfield innehåller ett påslakan med 2 matchande örngott. Dessutom kan du – om du vill – köpa till en matchande kudde.

Här kan du köpa påslakanset från Catherine Lansfield

Sängkläder från Mixibaby

Lyxiga sängkläder till ett bra pris hör inte till vanligheterna, men när det väl kommer gäller det att slå till. För vem vet när det händer igen, eller hur? Mixibabys sängkläder är tillverkade i en mjuk bomullskvalitet.

Här kan du köpa sängkläder från Mixibaby

Sängkläder med roliga mönster

Ibland vill man investera i lyxiga och stilrena sängkläder från välkända märken, och ibland behöver man ge barnen vad barnen vill ha: häftiga sängkläder med coola mönster på. Just den här är hästprydd, men det finns alternativ för den som gillar rymden, basket, fotboll, tv-spel och mycket mer.

Här kan du köpa sängkläder med mönster

Vill du bläddra bland ett större utbud – klicka då här