Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Nu slipper du oönskat hår – på kroppen och i ansiktet

Hår på kroppen är ett omstritt ämne. Vissa älskar det, andra gör det inte. Är du en av de som vill bli av med oönskat hår på oönskade ställen? Då är det här den enda artikeln du behöver läsa idag.

Genom att klicka här kommer du till ett bredare sortiment för hårborttagning

Det finns få saker som är så tabubelagt som hår betingat med intimitet. Varför det är så är svårt att förklara, men det är hårresande (pun intended) att det är så. För hår i ansiktet eller på kroppen är världens mest naturliga grej.

Har du tidigare provat att ta bort det oönskade håret med maskiner, epilatorer eller rakhyvlar? Kanske har du redan hittat din favoritmetod, om inte så kommer här köparnas favoriter – så att du kan inspireras.

Läs mer: Enkla hudvårdsknepen för dig med torr hy

Här nedan rankar vi de bästa produkterna på marknaden just nu

Philips OneBlade – multiverktyget som fungerar till allt

Vad är egentligen Philips OneBlade? Jo, det är en produkt som ska fungera i alla lägen. Oavsett vad du behöver den till. Hur det är möjligt? Genom olika rakblad och funktioner kan du med en Philips OneBlade nå olika områden. Du kan exempelvis trimma näshåren, raka skägget och intimare delar. Philips OneBlade är designad för att göra din rakning enklare och smidigare.

Här kan du köpa Oneblade från Philips

Philips S9721/41 Serie 9000 – rakapparaten du vill ha

Philips 9000 serie är svårslagen när det kommer till rakning och trimning. Det är nämligen en rakapparat som behandlar ansiktet skonsamt, samtidigt som den inte lämnar några hår kvar. Huvudet böjer sig i åtta olika riktningar för att garantera en snygg rakning. Dessutom kan du anpassa rakningen med tre olika lägen.

Här kan du köpa den här rakapparaten

Philips 3000 – nästrimmern som är effektiv och skonsam

Är du trött på utstickande näshår? Låt det vara något som är ett minne blott. För det finns ingen anledning att antingen ta bort näshår på smärtsamma sätt (ja, det är väldigt vanligt) eller att ha de växande långa – om du inte tycker om det. Med Philips 3000 är näshår ett minne blott.

Här kan du köpa den här nästrimmern från Philips

Vill du hellre själv bläddra bland hela sortimentet – klicka då här