Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Ny känsla i badrummet utan att renovera

En uppfräschning av badrummet behöver inte kosta multum.
Istället för en långdragen renovering kan du ge det lite kärlek i form av sober badrumsinredning.
Här är tipsen som hjälper dig att förvandla ditt badrum – till en prisvärd peng.

På Amazon.se kan du hitta allt för badrummet

Höst, rusk och – ambitiösa renoveringsobjekt. Det har blivit allt vanligare att vi väljer att investera pengar till att rusta upp torpet, en ombyggd veranda eller i det eftersatta badrummet. Problemet är bara att renoveringar såklart kostar pengar – och att sparkontots storlek inte alltid matchar budgeten.

Men det går att få till en ny känsla och finish i badrummet utan att du ska behöva riva allt det gamla och riskera att gå bankrutt på kuppen.

Här tipsar vi om smart, snygg och praktisk badrumsinredning som ger ditt badrum en helt ny look.

Handuksställ
Pris: 615 kronor
Detta fristående handduksställ smälter diskret in i badrummet men ger samtidigt en modern och sober känsla. Vad vill du hänga upp – badhanddukar, gästhanddukar, tvättlappar eller kläderna du ska ta på dig efter duschen? Utformningen gör att handdukarna eller kläderna torkar snabbt innan det uppstår obehaglig lukt.

Här kan du köpa ett handduksställ

Spegel
Pris: 1 609 kronor
Horisontellt eller vertikalt? Det avgör du själv med denna spegel som kommer med tre belysningsfärger: varmvit, neutral och kall vit. Du kan justera ljusstyrkan med dimmer. LED-spegeln är slipad och polerad.

Här kan du köpa en badrumsspegel

Badrumsskåp
Pris: 733 kronor
Denna modell marknadsförs som ”ett riktigt rymdmirakel” där du kan utnyttja det begränsade utrymmet på ett optimalt sätt. Två fack bakom lamelldörren ger tillräckligt med utrymme för att förvara små föremål. Ytan är lackbehandlad med lack och skåpet som sådant är motståndskraftigt mot fukt och mögel. Passar utmärkt i badrummet, men går även att placera på andra platser i hemmet om du får feeling.

Här kan du köpa ett badrumsskåp

Duschkorg
Pris: 277 kronor
Vattentät och rostbeständig duschkorg i aluminium med matt finish. Med självhäftningsprincipen behöver du inga skruv- och borrverktyg för att montera den på väggen intill duschen eller badkaret. I korgen kan du kan förvara schampo, duschgel, tvål och andra badartiklar (upp till tio kilo totalt).

Här kan du köpa en duschkorg

LED-lampa
Pris: 300 kronor
Det bästa sömnläkemedlet sägs vara regelbunden motion – och ljusduschar efter frukosten. Men har du svårt att komma ut i friska luften på morgonen är det en fördel att komma i fas med trevligt ljus i badrummet till tandborstningen. Denna LED-lampa ger kraftfull belysning och du kan välja mellan fyra lägen: kallt vitt, neutralt, varmt gult och halvljust (nattljus). Du kan styra lampan med fjärrkontroll (cirka tio meters räckvidd) eller strömbrytare. När du använder fjärrkontrollen kan du inte bara ställa in ljusstyrka och färgtemperatur utan lampan kan också slås på eller av. Du kan även placera lampan ovanför garderoben eller i ditt hemmakontor.

Här kan du köpa en LED-lampa

Tvättställsskåp
Pris: 1 037 kronor
Vill du inte att tandborstar, hygienartiklar eller reservrullarna med toalettpapper ska synas när du har besök? Denna kommod gör att det blir enklare att hålla rent och snyggt i badrummet. Dessutom är det visuellt tilltalande, både in- och utvändigt.

Här kan du köpa ett tvättställsskåp

Tvåldispenser
Pris: 319 kronor
Går du inte igång på de vanliga tvålförpackningarna som säljs i livsmedelsbutikerna? Satsa istället på en stilren tvåldispenser. I pandemitider kan det vara skönt att veta att dispensern är beröringsfri.

Här kan du köpa en tvåldispenser

Vägghängd handdukshållare
Pris: 254 kronor
En snyggt hoprullad handduk på väggen ger ett prydligt intryck i många badrum. Tack vare den smarta designen och de kompakta måtten funkar denna vägghängda handdukshållare både för små och stora handdukar.

Här kan du köpa en vägghängd handdukshållare

Sminklåda
Pris: 144 kronor
Skydda ditt smink och dina hudvårdsprodukter genom att förvara dem i en låda designad för att hålla allt separerat från andra produkter. Med denna smarta utdragbara lådinsats kan du enklare organisera och förvara ditt smink på ett praktiskt sätt. Håller garanterat dina sminkborstar och pennor hela och rena. Passar utmärkt för smink men är även ett gångbart alternativ om du vill bringa ordning bland smycken, tandborstar och köksredskap.

Här kan du köpa en sminklåda

Fler badrumsartiklar kan du hitta här