Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Öka tryggheten i bilen – se till att barnen har vad de behöver

Barnen kommer alltid först. Inte är det då konstigt att vi vill fylla deras uppväxt med resor och andra upplevelser. Vi färdas ofta med bil från en plats till en annan. Just det är en stor del av vardagen. Speciellt om det blir så att du skjutsar dem till skolan, eller kanske till träningen. Se då till att inte bara ge dem en bekväm färd, utan också en trygg åktur.

På Amazon.se hittar du det som behövs för att säkra barnen i bilen

Som förälder finns det inget viktigare än barnens trygghet. Ofta är det just vad vi, bortsett från att hålla barnen glada, fokuserar allra mest på. Problemet med det är att vi lätt tappar koncentrationen på annat då. Tyvärr uppstår just det problemet när vi sitter i bilen. Som förare måste du fokusera på vägen. Ibland är det lite mer trafik vilket gör det hela mer krävande, samtidigt som det ute på landsvägen alltid kan springa ut ett rådjur när du minst anar det. Som förare har du ett ansvar, vilket gör det himla svårt när du redan har ett över dina barn.

Så hur går vi tillväga för att kunna balansera rollen som chaufför med rollen som förälder? Klurig fråga, men vi har allt några ess i rockärmen att presentera för dig. Allt för att du och dina barn skall känna er trygga under resan.

Låt oss därför visa vad du behöver för att skydda barnen så att du kan fokusera på körningen

Babyspegel
Pris: 179,99 kronor
För att inte behöva vrida huvudet i onödan bort från körbanan, samtidigt som ditt lilla barn ropar efter dig i baksätet,  krävs det något extra. Lösningen på problemet är självklart en babyspegel. Med hjälp av tre olika fästningsalternativ kan du montera den på bästa sätt för att hela tiden ha uppsikt över ditt barn. Rotera spegeln utan problem så mycket du bara behöver för hela tiden ha den bästa vinkeln. Även fast vi tror allt är bra med vårt barn, kommer vi inte vara helt säkra på det förrän vi ser det med våra egna ögon.

Här kan du köpa den här produkten

Babybilkamera med nattsyn
Pris: 605,37 kronor
En lite uppgraderad version av babyspegeln är babybilkameran. Fördelen med den är att kameran hjälper dig till att kunna se ditt barn trots att det blir allt mörkare ute. Den är nämligen utrustad med nattvisionsfunktion vilket låter dig se barnen klart och tydligt på en stor skärm. Anslut den enkelt till cigarettuttaget i bilen och fortsätt sedan köra i lugn och ro.

Här kan du köpa den här produkten

Skyddande Säkerhetsbälte
Pris: 138,29 kronor
Som förare vill du inte bara att barnen har bälte på sig, du vill självklart inte att barnen skadar sig på grund av bältet. Har du små barn vill du absolut inte riskera att bältet trycker för mycket mot halsen. Den här produkten ser till att det inte händer. Istället ges skydd över barnets hela överkropp samtidigt som det är lent och fint. Din unge kommer utan problem kunna sova med den på. Är inte just det vad vi förare vill?

Här kan du köpa den här produkten

Solskydd för bilfönster (2-pack)
Pris: 75,23 kronor
Kanske är du också uppvuxen med ett solskydd på bilfönstret? Solskydden lever kvar än idag. Det beror såklart på anledningen bakom – det skyddar våra barn från solens alla farhågor. Till att börja med hindrar det solen från att besvära dina barns ögon, men viktigast av allt förhindrar det UV-strålar från att skada barnet. När solskyddet inte längre behövs ha fästa på fönstret kan du enkelt vika ihop det och förvara det i förråd. Likväl kan du vika ihop det för förvaring i väskan om du exempelvis skall från en bil till en annan.

Här kan du köpa den här produkten

Bälteskuddar (2-pack)
Pris: 89,86 kronor
Vid långa resor tappar barnen till slut tålamodet. De vill springa ut från bilen och leka! Du minns nog själv hur det var. Men för att förlänga ditt barns tålamod måste du se till att de kan slappna av ordentligt, kanske till och med sova en stund. Med hjälp av en bälteskudde kommer ditt barn sova sött. Fäst den på bilbältet i barnets huvudhöjd så kommer du allt få se det ske. Gjord i mjukt bomull behåller den länge hög kvalitet. Det är nästan så att dina barn hellre kommer sova i bilen än i sängen sen.

Här kan du köpa den här produkten 

Huvudstöd för barn (2-pack)
Pris: 89,99 kronor
För alla barn, men speciellt de allra minsta, är just huvudet det viktigaste att vara extra försiktig med. Ett bra komplement till en bälteskudde kan då vara ett huvudstöd. Placera den vadderade delen av bältet mot barnets huvud för att ge stöd när det är dags att sova. För barn som fortfarande sitter i bilbarnstol är det här ett perfekt tillägg. På så sätt kan man undvika plötsliga huvudrörelser som kan orsaka skada. Hur smart är inte det!

Här kan du köpa den här produkten 

Du kanske är ute efter just en bilbarnstol? Tryck här