Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Ordning och reda i badrummet – med smart förvaring

Förvaringsmöjligheterna i badrum kan vara rätt begränsade. Därför gäller det att göra det mesta – av det minsta. Och för att kunna utnyttja små utrymmen till fullo, krävs det att du tänker i termer av kompakta förvaringslösningar.

Du hittar allt inom förvaring för badrum på Amazon

Det finns få rum som rymmer ett så pass brett innehåll som badrum gör. Det kan vara allt från kombinerad tvättstuga till skötrum till linneförråd. Allt inom hygien ska samsas inom fyra väggar, vilket kan vara en utmaning – framför allt på få kvadrat. Vi har satt ihop en lista över smart och kompakt förvaring som kan hjälpa dig att organisera ditt badrum, oavsett yta.  

Handuksställ 

Med det här handduksstället slipper du fylla på linneskåpet till max. Det rymmer sex handdukar och är perfekt för både stora och små badrum – liksom stora och små familjer. Stället passar dessutom väldigt bra för vin, så om du blir sugen på att ommöblera, kan du använda det i köket i stället.

Förvaringskorg i metall 

För att hålla ordning och reda på alla hudvårdsprodukter och hygienartiklar kan det vara smart att sortera dem i olika förvaringslådor. Dessa trådkorgar är både praktiska och mångsidiga och passar bra att organisera småsaker i.

Badrumsskåp med inbyggd tvättkorg  

Att ha en tvättkorg måste ändå räknas som en nödvändighet. Men de är ofta rätt otympliga och tar upp väldigt mycket plats. Som tur är finns det en väldigt smart lösning, nämligen att investera i ett badrumsskåp med inbyggd tvättkorg. På så sätt kan du dessutom utnyttja ytan ovanpå skåpet, för att ställa till exempel tvättmedel eller varför inte för att vika tvätt?

Självhäftande toalettpappershållare

En toalettpappershållare är ett relativt självklart inslag i många badrum, men visste du att den går att optimera och utnyttja för mer utrymme? Den här toalettpappershållare är utrustad med ett litet hyllplan där du med fördel kan ställa extra toalettrullar, doftspray eller liknande. 

Förvaringsburk till tvättmedel 

Det känns som att nästan alla någon gång har varit med om att tvättmedelsförpackningen läcker, eller att sköljmedlet är kladdigt i botten. Men genom att förvara dessa i en stor förvaringsburk, speciellt tillägnad tvättillbehör, är framtida spill och kladd som bortblåst.

Bläddra bland bästsäljande badrumstillbehör här 

Läs mer: 

Så organiserar du källare och förråd – med smart förvaring

Ordning och reda i köket – med förvaringssystem