Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Organisera ditt hem – förenkla vardagen med smarta lösningar

Är ditt hem fyllt av grenuttag runt varje hörn, kläder liggandes på golvet och skräp lite här och var? Gör det att du kanske inte är den piggaste på att städa, då det blir så himla krångligt? Då är det dags att organisera ditt hem.

Få struktur på ditt hem med saker från Amazon.se

Finns det något bättre än att komma till ett strukturerat och städat hem. Vi tycker inte det. Porträttera att du drar fram nyckeln för att låsa upp ytterdörren efter en tuff arbetsdag, för att sedan stiga in i en stor bubbla av kaos. Det är inte bara tråkigt att titta på, det drar också onödig energi från dig. Onödig energi som i sin tur gör det tuffare att ladda batterierna inför nästa arbetsdag.

Det finns idag studier på att ett rörigt hem påverkar ditt humör negativt. En känner av brist på kontroll, vilket i sin tur lätt kan få dig överväldigad, stressad och därmed påverka din koncentration. Går det för långt kan det till och med leda till att du blir deprimerad. Om din dag redan varit jobbig orkar du inte strukturera upp, du vill bara vila. Det här är varför det är så otroligt viktigt att hela tiden ha ett organiserat hem.

Ett ordnat hem kräver att du tar dig tiden till att röja upp lite grann. Men lita på oss här, det blir så himla mycket lättare med de hjälpmedel som finns. Ta därför en kik på lite schyssta tips och saker som kommer göra det hela lättare för dig. Du kommer att ha ett hem du älskar på nolltid.

Här har du smarta grejer för att genast kunna organisera ditt hem

Zonster smart klädhängare
Pris: 101 kronor
Kläder på golvet är aldrig bra. Det samlar bara damm och bakterier och får i sin tur din bostad till att se än mer rörig ut. Med en smart klädhängare får du inte bara ett fräschare hem, det låter dig också spara på plats. Perfekt om du bor i en liten lägenhet som inte har många förvaringsutrymmen! Du kommer snabbt glädjas i den simpla överblick du får över dina plagg.

Här kan du köpa den här produkten

Kabelhanteringsbox
Pris: 170 kronor
Kablar tenderar att trassla ihop sig. Vilken tur att du, och dina gäster, inte behöver se det. Kabelhanteringsboxen låter dig samla sladdar och grenuttag på samma plats samtidigt som de skyddas från damm. Att kablarna blir varma är något som ofta kan ställa till det när en vill täcka för dem, men smart nog har den här boxen skydd mot även det. Det här är något varenda hem borde ha då det håller rummet rent, men också skyddar sladdar om du exempelvis har en busig hund hemma. Sen är den då snygg också.

Här kan du köpa den här produkten

Hängande förvaringshållare
Pris: 106 kronor
Låt oss vara ärliga – fjärrkontrollen är inte den snyggaste grejen du har hemma. Kanske är det då inte konstigt att vi lätt placerar den på någon halvdan plats för att sen slarva bort den. En lösning på det problemet är att införskaffa en hängande förvaringshållare. Fäst den enkelt på soffan, eller på sängen, och börja sedan samla dina småsaker där istället! Ställ gärna andra saker där också som boken du just nu läser eller läsglasögonen du då kanske använder. Bara du kan sätta gränsen för vad som lämpar sig bra.

Här kan du köpa den här produkten

Badleksakssamlare
Pris: 141 kronor
Visst är det härligt när barnen leker glatt i badkaret. Lite extra gulligt är det när de har gott om små leksaker som flyter i det bubbelfyllda vattnet. När de väl är klara förtjänar även du ett bad, men då vill du gissningsvis bli av med leksakerna. Med hjälp av den här badleksakssamlaren är det bara att fiska upp prylarna. Lätt som en plätt! Produkten är perfekt för barnfamiljer. Och om vi skall vara ärliga, du kommer tycka det är lite kul också.

Här kan du köpa den här produkten

Organiseringsbrickor (10 st)
Pris: 221 kronor
Känner du att att du har en del småsaker som du lättare skulle vilja överblicka? Titta hit! Organiseringsbrickor kan placeras på allt från skrivbord för att fördela pennor från gem, eller i badrummet för att organisera ditt smink och nagellack. Det kommer få dig att spara otroligt mycket tid du annars onödig nog tappar. Och är det inte just det vi är här för? När brickorna tids nog behöver rengöras är det bara att gnugga med en fuktig svamp eller trasa.

Här kan du köpa den här produkten

Guidebok – The Home Edit Life
Pris: 172 kronor
Listan över saker att organisera i hemmet tar aldrig slut. Men tro det eller ej, det finns häftigt nog en perfekt kompanjon att ta med sig i form av den här boken. Författarna bakom boken driver ett populärt instagramkonto med hela 5,5 miljoner följare! Boken ger dig tips på hur du skall ordna alla delar av ditt liv. Med andra ord lär du dig utforma din arbetsplats, ditt hem och allt däremellan. Bättre än såhär blir det inte.

Här kan du köpa den här produkten

Om du är ute efter annat till hemmet kan du klicka här