Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

50 nyanser av beige – influencernas favoritfärg

Influencernas favoritfärg stavas beige. Inred ditt hem med en sandfärgad puff från House Doctor eller en cremefärgad filt från Boweike så höjer du både trendfaktorn och mysfaktorn.

Du hittar de senaste trenderna inom hem och inredning på Amazon

Sandfärgad puff från House Doctor 

Går du i tankar på att göra om hemma men saknar inspiration? Gör som influencerna och inred med olika nyanser av beige. För att undvika att ditt hem blir helt monokromt – vilket kan upplevas lite livlöst – kan du blanda varma och kalla toner med olika texturer. Addera gärna nån accentfärg också, till exempel svarta eller vita textilier. Att slänga en filt ovanpå en sittpuff blir direkt mer inbjudande än vad produkterna är var för sig. Den här mjuka fleecefilten från Boweike passar till exempel alldeles utmärkt ihop med denna sandfärgade sittpuffen från House Doctor. Bekvämt och trendigt på samma gång! 

Cremefärgad fleecefilt från Boweike

Kom ihåg att aldrig hoppa på en trend helhjärtat, utan ett vinnande koncept är att mixa trender med din egna personliga stil. På så vis blir ditt hem ditt, och inte en inredningsstudio eller en kal bild från senaste inredningsmagasinet.

Att addera inredningsdetaljer som textilier i varma färger och mysiga material slår dock aldrig fel. Dessa ljusbruna gardiner från Ellos Home gör ditt hem personligt men modernt på samma gång, liksom denna fluffiga ryamatta från ‎Paco Home

Veckbandslängd från Ellos Home

Beige ryamatta från ‎Paco Home 

Den perfekta inredningsdetaljen för att ska en mysig och hemtrevlig känsla. 

Pricken över i:et dekorationer

Det krävs inte en extreme home makeover för att få till denna inredningstrend. Nu när vi har checkat av de större inredningsdetaljerna är det dags att se över de små detaljer. Dessa produkter ger garanterat stilpoäng och håller den beiga tråden hela vägen.

Keramikvas från Iittala

En beige vas i enkel och symmetrisk design. Vasen tillhör Iittalas Ruutu-kollektion vilket är det finska ordet för diamant. Vasen passar perfekt för en bukett tulpaner!

Blockljus från House Doctor

Coffee table book

Denna coffee table book, Architectural Digest at 100: A Century of Style, är både fin att titta på och intressant att bläddra i. 

Smeg Toster Beige

Att inreda hemmet i beige behöver inte stanna vid ”se men inte röra”-dekorationer; Denna brödrost från Smeg är ett köksredskap och en inredningsdetalj på en och samma gång. 

Keramiska dryckesunderlägg

En annan inredningstrend – och influencertrend –  är det lyxiga materialet marmor. Och dessa underlägg kombinerar både ett trendigt material och en trendig färg. De är dessutom utrustade med kork på undersidan vilket motverkar repor och att underlägget fastnar på glasen.  

Beiga kuddfodral

Dessa kuddfodral gör sig perfekta i soffan eller sängen och bidrar med en stilren och hemtrevlig känsla. 

Lampfot från House Doctor 

En annan färg som trendat på sistone är greige. Greige beskriver färgkombinationen beige + grå vilket den här lampbasen från House Doctor är ett väldigt bra exempel på; framför allt i kombination med rätt lampskärm. Lampbasen är gjord av glas och har en mörk greige ton. Den passar både som golv-, och bordslampa beroende på val av skärm. 

Här kan ni klicka hem fler prylar för att kunna haka på trenden

Läs mer:

Börja det nya året med att organisera hemmet

Få ditt kök att sticka ut – köksapparaterna i pastell