Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Padelfebern fortsätter – rätt racket tar dig till nästa nivå

Få fenomen har sköljt över landet i samma rasande takt som padeln.
Sporten har fullkomligt exploderat i Sverige och i kikarsiktet syns inget stopp.
Men vill du ta ditt spel till nästa nivå? Då behövs rätt utrustning.

Här hittar du all utrustning för padelspelare på Amazon.se

Padel är både en lätt och svår sport, på samma gång. Det tar inte lång tid att få till bra spel, trots att ni är nybörjare. Däremot tar det lång tid innan ni blir riktigt vassa. Men börjar du känna att det är dags att ta nästa kliv? Då är den här artikeln precis den läsning du vill borra näsan djupt ned i. För när det kommer till padel handlar mycket om att välja rätt racket för din spelstil. Vilken typ av spelare är du? Spelar du offensivt eller defensivt? Ger dina träffar topspin eller backspin?

Du kommer snabbt inse att varje padelracket har unika egenskaper. Egenskaper som bäst lämpar sig för spelare av en viss typ. För det är det som gör padel till en speciell sport. Det är nämligen inte säkert att ett mer avancerat padelracket gör dig bättre. Därför behöver varje padelspelare, oavsett nivå, kontinuerligt utvärdera sig själv.

Vill du ta ditt spelande till nästa nivå? Då är det här de padelrack du behöver ha koll på.


Padelracket Elite 2.0 – Exani
Pris: 599 kronor
Har du tidigare hyrt racket men nu bestämt dig för att klippa till på ett eget? För den som söker ett lättspelat padelracket är Exanis Elite 2.0 ett bra alternativ att titta närmre på. Det är ett förlåtande padelracket med stor sweet spot. En stor sweet spot brukar vara omtyckt bland nya padelspelare, eftersom det innebär att du kommer undan med att träffa lite snett ibland. Elite 2.0 har dessutom låg tyngdpunkt, vilket gör att du inte blir framtung i ditt offensiva spel. Istället ger det en fin balans. Naturligtvis är det också utrustat med en självlåsande handledsrem – för din och din partners säkerhet.

Här kan du köpa Padelracket Elite 2.0 – Exani.


Head Evolution Sanyo & Head Evolution Delta + 3 Pro S Padelbollar
Pris: 1 919 kronor
Att spela med, och mot, olika människor hela tiden utvecklar ditt spel enormt mycket. Det är dock först när du hittat en pålitlig och jämnbra partner som du märker den stora tjusningen med padel. Ni utvecklas parallellt med varandra. Ni utgör lagkänslan, tillsammans. Ni vinner och förlorar som ett lag..

Har du funderat på att börja spela med någon? Då är det här möjligtvis det bästa erbjudandet på marknaden. Här får du nämligen två padelracket som håller hög nivå, till ett väldigt bra pris. Dessutom medföljer ett rör med tre padelbollar och tillhörande täckväskor. Det är en bra affär.

Här kan du köpa Head Evolution Sanyo & Head Evolution Delta + 3 Pro S Padelbollar.


Padelracket Pro Lady – deVal

Pris: 629 kronor
Om du befinner dig någonstans mittemellan nybörjare och medelgod är deVals Pro Lady ett utmärkt padelracket. Varför? För att det är ett 5-lagers droppformat padelracket. Det innebär att deVal lagt extra stort fokus på studsen i ditt racket.  Just det här racketet är dessutom aningen lättare till vikten. Det betyder att det sliter mindre på din armbåge, vilket i sin tur resulterar i mindre risk för tennisarmbåge.

DeVal har, i Pro Lady, tillverkat ett padelracket som lämpar sig för padelentusiasten som vill ta sitt spel till nästa nivå. Alltså ett padelracket att utvecklas tillsammans med.

Här kan du köpa Padelracket Pro Lady – deVal.


Babolat Counter Veron
Pris: 1 999 kronor
Med största sannolikhet byter du padelracket både en och två gånger i takt med att du blir bättre. Det beror helt enkelt på att du successivt hittar vad du tycker bäst om och vilken spelstil du har. I Babolat Veron Counter får du ett bra padelracket som lämpar sig för kontringsspel. Tack vare den runda formen och den stora sweet spot:en kan du med enkelhet ta emot svåra servar och hårda smashar. Men att det är designat för kontringsspel betyder inte att det är ett defensivt padelracket. Veron Counter är topptung och det innebär att du vid tillfälle kommer kunna straffa motståndare genom tuffa volleyslag

Här kan du köpa Babolat Counter Veron.


Bullpadel Vertex 2 Unisex
.
Pris: 3 730 kronor
Både proffs och bättre amatörer älskar att först spana in Bullpadels utbud när de står i stånd att välja nytt padelracket. Det spanska företaget har profilerat sig som ett renodlat padelmärke, som specialiserar sig på hög teknisk kvalitet. Vertex 2 är modellen att överväga om du önskar mer fart i bollarna. Det kan låta främmande att ett racket erbjuder mer kraft än ett annat, men så ligger det faktiskt till. Tack vare Vertex 2:s diamantformade utseende får spelaren en hög balans, som i sin tur leder till mer fart i spelet.

Här kan du köpa Bullpadel Vertex 2 Unisex.

Här hittar du fler produkter som underlättar din träning!