Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Party guide – allt du behöver till studentmottagningen

Studenten närmar sig och det börjar bli dags att planera studentmottagning. Det är en tillställning som kräver det där lilla extra – sätt stämningen med festliga ballonger från Sassier.

Du hittar fler dekorationer till studenten på Amazon

Foliéballonger

Halva vårterminen har redan passerat och rätt som det är tutar studentflaken på vägarna. Det är alltså inte lång tid kvar för dem som tar studenten i år och det är hög tid att börja fundera på – och planera för – studentmottagningar. Det är mycket att tänka på, bland annat mat, dukning, presenter och dekorationer. Varför inte börja med att sätta stämningen? Det finns ju trots allt några klassiska studentdekorationer som bara är ett måste på mottagningen, som dessa foliéballonger från Sassier. Paketet innehåller bokstavsballonger som stavar ut ordet “STUDENT” samt två hjärtan i blått och gult.

Champagneglas i plast

48 stycken genomskinliga champagneglas i plast. Dessa glas går att återanvända vid andra tillställningar – diska med varmt vatten och låt torka. Perfekt för stora studentmottagningar och andra tillställningar där det bjuds på dryck. 

Ballonger

Inget säger fest och firande som ballonger. Dekorera hemmet eller trädgården med dessa ballonger i klassiska examensfärger. Passar perfekt till studenten och skolavslutningar. 

Vimpel

Just vimplar är ett extra festligt inslag till varje fest. Denna blågula vimpel är en perfekt dekoration till studentmottagningen. Den passar även utmärkt till midsommar. Så istället för att kasta och köpa nytt – använd samma dekoration flera gånger.

Ljusblåa papperstallrikar

Många serverar mat eller fika på studentmottagningar och ett alternativ för att slippa diska i all oändlighet, är att använda papperstallrikar. Dessa ljusblåa tallrikar från Unique Party Supplies är perfekta för alla måltider – stora som små! De funkar också bra som serveringsfat för till exempel kakor och snittar. 

Bordsdukar 2st

Oavsett om mottagningen hålls inne eller ute kan det vara både praktiskt och dekorativt att klä borden med dukar. Dessa plastdukar med “konfettistänk” är perfekta för att skydda borden och ger en festlig atmosfär!

Hitta fler produkter för dukning och servering här

Läs mer:

Gift guide – 5 studentpresenter för olika intressen

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med