Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Partydekorationer till sommarens alla fester

Student, examen och bröllop. I trädgården, på altanen eller takterassen. Här är partydekorationerna som lyfter sommarfesten.

Bläddra bland ett stort utbud partydekorationer på Amazon 

Sommaren närmar sig med stormsteg och med sol och värme kommer skolavslutningar, studentmottagningar och trädgårdsbröllop. Det krävs en hel del planering för att styra upp en sådan tillställning – Var ska vi vara? Vad ska vi äta? Vad är det för tema? Som tur är finns det hjälp att få – vi har satt ihop en lista med partydekorationer för sommarens alla festtillfällen.

Partydekorationer till studenten, examen och bröllop

Pappersblommor 

Många kärlekspar tar vara på sommarvärmen och håller bröllopsfesten utomhus i trädgården. Vad passar då bättre än att dekorera uteplatsen med dessa sidenpappersblommor? Blommorna kommer i olika storlekar och går i rosa och aprikosa toner. 

Här kan du köpa Ginger Ray Sidenpappersblommor 

Papperslyktor 

Vad passar bättre till studentmottagningar och examensfester än marinblåa dekorationer? Paketet innehåller 12 stycken papperslyktor i olika storlekar och färger, bland annat marinblå, guld och vit. 

Här kan du köpa NICROLANDEE Glitterpapperslyktor 

Graduation Cake Toppers 

Dekorera tårtor, cupcakes eller varför inte snittar, med dessa cake toppers med studentmotiv. Många använder även sådana för att äta plockmat, vilket både är visuellt snyggt och sparar på disk.  

Här kan du köpa ABOOFAN Graduation Cake Topper Set

Pompoms i blått och gult 

Det här setet består av 12 stycken pompoms och papperslyktor i blått, gult, vitt och blommönstrat. Det riktigt skriker skolavslutning, student och examen om det. 

Här kan du köpa NICROLANDEE Födelsedagsfestdekorationer

Konstgjord murgröna 

Dessa girlanger av konstgjord murgröna är perfekta att dekorera med! Häng dem i taket, mellan träd eller använd som bordsdekoration. Murgröna är ett vanligt inslag vid till exempel bröllop och hjälper till att skapa en stämningsfull atmosfär. 

Här kan du köpa Ginger Ray Konstgjorda hängväxter

Färgglad vimpel 

Dekorera trädgården, altanen eller partytältet med färgglada vimplar. Det kan vara ett av de enklaste knepen för att höja stämningen och få till den där festkänslan. Paketet innehåller tre stycken färgglada vimplar som hjäper dig att sätta färg på festen! 

Här kan du köpa dessa färgglada vimplar 

Avtorkningsbar duk 

Sätt nytt liv på gamla utemöbler med en somrig bordsduk! Den här rutiga duken är ett perfekt sätt att piffa till ett slitet träbord eller hopfällbart plastbord. Att den dessutom är avtorkningsbar gör att den går att använda om och om igen – förhoppningsvis på flera somriga tillställningar!

Här kan du köpa DARUITE Gingham-bordsduk

Färgglada plastkorgar  

Sommarsäsongen är inte bara synonymt med fest, utan även med grill. Servera hamburgare, korv med bröd pommes eller fikabröd i dessa praktiska plastkorgar. Varje paket innehåller sex stycken färgglada korgar för sommarens alla tilltugg. 

Här kan du köpa Talking Tables Plastkorgar 

Glittriga plastmuggar 

Vi håller alla tummar och tår för en varm sommar som möjliggör firanden utomhus. Då kan det vara bra att fylla på med vätska – både för hälsans skull och som ett sätt att skåla in sommaren. Dessa återanvändbara plastmuggar med glittermotiv är perfekt för svalkande drinkar!  

Här kan du köpa MATANA  Glitterkoppar

Färgglada ballonger

Inget säger fest så som ballonger. Kör på regnbågens alla färger eller välj ut de färger som passar med temat. Förpackningen innehåller 110 stycken färgglada ballonger – ett perfekt inslag till studenten, examen eller födelsedagsfirande. 

Här kan du köpa dessa färgglada ballonger 

Papperstallrikar med blommönster 

Någon typ av tilltugg är ett givet inslag på många tillställningar. Det resulterar ofta i en hel del disk och kanske har du inte ens tillräckligt med porslin. Det är lätt fixat med dessa papperstallrikar med somrigt motiv.  

Här kan du köpa Ginger Ray Papperstallrikar 

Drink tags 

Vinmarkörer, eller glasmarkörer som det också kallas, är ett smart sätt att hålla reda på sitt glas vid stora tillställningar. På så sätt slipper du oroa dig för att ställa ifrån dig glaset och råka ta någon annans. Det är inte bara praktiskt utan även ett dekorativt inslag, som med fördel kan gå i linje med festens tema.

Här kan du köpa dessa vinmarkörer

Läs mer: 

Här är allt du behöver till trädgårdsfesten

Party guide – allt du behöver till studentmottagningen