Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Perfekta ge-bort-presenter till nyfödda

Vad ger man egentligen i present till en nyfödd? De sover ju och äter mest hela tiden. Då är ett babynest från svenska Vinter & Bloom den perfekta gåvan.

Du hittar fler perfekta presenter till nyfödda på Amazon 

Vinter & Bloom Sleep Nest

Sömnen är en stor del av nyföddas vardag. De skiftar ofta från att vara vakna hela nätter till att somna mitt i matningen. Ett babynest, som i det här fallet både fungerar som säng, skötbädd och som insats i barnvagnen är den ultimata gåvan till en nyfödd, och dennes föräldrar! 

Det här babynestet från det svenska varumärket Vinter & Bloom fungerar både som säng och  skötbädd samt som insats i spjälsängen eller barnvagnen. Den har mjuk vaddering och ett överdrag i 100% ringspunnen bomull. Det är underbar present till den nyfödda! 

BABYBJÖRN Leksak till Babysitter

Denna pastellfärgade leksak har en spännande design som stimulerar barnets utveckling och motoriska färdigheter. Den är tillverkad av trä och BPA-fri plast och passar alla babysittrar från BabyBjörn. Den perfekta gåvan till det nya tillskottet! 

Elodie Details Snuttefilt

Blinkie Snuttefilt beskrivs som en tröstande följeslagare för nyfödda och småbarn. Den gosiga kaninen är tillverkad av ett säkert tyg utan farliga kemikalier och finns i ett flertal harmoniska och jordnära färger. 

Micki Mjuka Klossar

De här mjuka klossarna kommer i form av skojiga djur i härliga färger. Utsidan består av en mix av material som linnetyg, plysch och manchester. Det är en utmärkt present för de allra minsta.

Klassisk skallra från Brio 

Den klassiska skallran från Brio är en pedagogisk leksak som främjar koordination och stimulans. Den är anpassad för de minsta barnen, möter strikta säkerhetskrav och är en fin gåva att ge bort.

Diinglisar Skallra

En mjuk skallra i form av en räv från Teddykompaniet. Skallran fungerar lika bra som gosedjur som underhållande leksak. Perfekt att ge bort! 

Du hittar fler babyleksaker här

Läs mer:

Smarta prylen – håller koll när barnen sover

Få in hjärngympan i leken

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med