Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Planera för picknick – med klassiska utflyktsprylar

Efterlängtade vår och sommar. Äntligen kan vi hänga ute i solen och njuta av värmen.
Byt ut stadsliv och uteserveringar mot grönt gräs och sand mellan tårna - bryt av vardagen med en idyllisk picknick på en schackrutig filt från Antopy.

Du hittar allt till picknicken på Amazon

Picknickfilt 

Inget säger sommar som en picknick på stranden eller en fika bland gräs och gröna skogar. Inget säger picknick som en schackrutig filt att luta sig tillbaka på. Den här gula picknickfilten ser inte bara som tagen ut från en sommarsaga, utan är både lätt att vika, vattentät och tvättmaskinsäker. Det är den perfekta följeslagaren till sommarens alla utflykter.

Kylväska

En stor del av en picknick utgörs av själva matmomentet. Oavsett om det är lunch, mellis eller bara en svalkande dryck så behövs det någonstans att förvara alla godsaker. Ett exempel på en sådan förvaring är en kylväska från Lifewit. Utsidan består av vattentät och smutsavvisande tyg och innerfodret är tillverkat av miljövänlig PEVA-film och vadderad med skum – för att hålla kyla och värme beroende på innehållet. Kylväskan har en kapacitet på 15 liter och rymmer allt som behövs för picknicken! 

Bestick-set 

Det måste vara någon universell grej, att glömma besticken? Det är lite som att glömma hänglåset till gymmet, lika irriterande varje gång. Med dessa bestick-set behöver du inte längre oroa dig för att bara få med ena parten – gaffel, kniv och sked kommer i ett i detta smidiga bestickfodral. Produkten innehåller fyra stycken bestickfodral i olika färger. De är tillverkade av plast och har ett bekvämt grepp – för måltider ute i naturen, i skolan eller på jobbet. 

Återanvändbara muggar med lock och sugrör 

Detta är sannerligen en produkt som fyller flera funktioner. De är inte bara ett miljövänligare alternativ till take away-muggar, utan även perfekta att ta med på picknicken eller till stranden. De är även perfekta för att hålla smuts, sand och insekter borta från de söta dryckerna. Produkten säljs i set med 5 stycken färgglada muggar. 

Parasoll 

Ytterligare en klassiker till picknicken – framför allt om ni befinner er på stranden. För långa, varma dagar i solen är det bra att söka skydd under ett parasoll för att svalka kroppen och knoppen. Sekey Parasoll har en diameter på 160 cm och mäter 195 cm över marken – perfekt solskydd för hela familjen. Den översta delen av parasollet går dessutom att böja och justera allteftersom solen förflyttar sig under dagen.

Du hittar allt till utomhusköket här 

Läs mer: 

Dags för grillat – värstingmodellerna du vill ha

Därför ska du ha med ett tändstål när du vandrar