Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Populära sminkprodukterna som vårdar din hy

I en multitaskande tidsepok så är vissa saker en självklarhet.
Som en kaffemaskin med mjölkskummare, trådlösa hörlurar, streamingtjänster med ljusterapi – och smink med hudvårdande egenskaper.
Låt sminket både framhäva dina fina drag, och ge kärlek och fukt på djupet samtidigt.
För insidan är minst lika viktig som utsidan.

Klicka hem fler populära produkter från Erborian här

Erborian CC Cr Red Correct SF25 45 ml

 

Gone are the days då ansiktet skulle kletas med lager på lager av foundations, concealers och puder. Nu vill vi låta vår egna hy stråla genom sminket, med alla dess små charmigheter.Vi ställer även högre krav på det vi applicerar på vår hud, att sminket gärna få har vårdande egenskaper. Våra krav speglar nu av sig på skönhetsindustrin som har allt fler märken som hoppat på tåget med vårande makeup.

Erborian är det koreanska märket som grundades 2007  och dess kännetecken är kombinationen mellan de koreanska texturerna och ingredienserna med fransk sinnlighet och know–how.

Deras mest kända produkt är deras CC cream som jämnar ut huden, ger en fin lyster samtidigt som den verkar vårdande. Säg hejdå rödflammig hy och hej till fin och jämn lyster.  CC krämen, color correcting cream, har även spf 25 vilket är perfekt när våren och sommaren nalkas. För trots att vi inte lever där solens strålar träffar som varmast, så lyser solen även här. Så ta hand om din hy, nu och för framtiden.

En mer vårdande och lättare sminkning är även perfekt under vår och sommaren, då man gärna vill låta sina rosiga kinder och solkyssta hy lysa igenom. Att stå i timmar framför spegeln i badrummet är dessutom slöseri med tid när strandhäng, promenader, middagar och picknick med vänner väntar utanför dörren.

Så håll sminket lätt och snabbjobbat. Med en CC-kräm, concealer, läppglans, blush och ögonbrynspenna får du enkelt till en vårig look som osar fräschör.

 

4 andra populära hudvårdande sminkprodukter

 

Erborian CC Crème High Definition Radiance Eye Cream SPF20

 

Erborians populära cc creme finns nu även som ögonkräm och concealer i ett.  Med denna får du allt som ögonen älskar och en pigg blick utlovas. Dessutom skyddar den mot solens skadliga strålar tack vare spf 20.
Ett måste i alla hudvårdsnördars skönhetsgarderob.

Clarins Instant light natural lip 

Glöm inte dina läppar! Clarins vårdande läppglans är en stående favorit hos makeup-artister världen över. Och vi förstår varför. Clarins instant light natural lip är läppglanset som både vårdar, ger ett härligt plumpat intryck och luktar gott.

Pixi Glow Mist

Pixi är det svenska hudvård-/sminkmärket som lanserades av ett par svenska systrar i Soho, London, 1999.
De ville göra ett skönhetsmärke där naturlig skönhet stod i fokus. Att skapa produkter som är hudvårdande blev en självklarhet.
Pixi skulle bli det naturliga, lekfulla alternativet på skönhetsmarknaden som inte tummar på kvalitén av ingredienserna i deras produkter.
Pixi Glow Mist är en lätt daggspray som ger skydd och återfuktar huden.
Den är berikad med tretton naturliga oljor. Den kan användas före sminkning för att ge en återfuktad bas för smidig applicering av foundation, eller som en finishingsspray för att ge en strålande finish och för att förhindra att sminket blir kakigt.

Misten innehåller aloe vera och fruktextrakt för att lugna och läka huden, propolis och arganolja hjälper till att reparera och intensivt vårda huden och upprätthåller den naturliga fuktbarriären för att skydda mot miljömässiga angressorer.

Här kan du spana in ett större utbud av hudvård

Läs mer:

Beauty på budget – hudvården som du inte får missa

Bli av med förstorade porer och plitor för gott – här är rutinen för dig

Din guide till en cruelty free skönhetsrutin