Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Presenten som passar barn i alla åldrar

Att köpa presenter till barn kan vara både roligt och svårt. Framförallt om man inte har barn själv.
Vad är det senaste inom leksaker egentligen?
Ett lego slår aldrig fel, framförallt inte när det är baserat på Disney’s senaste succéfilm Encanto.

Hitta allt inom lego på Amazon

LEGO Disney The Madrigal House (6+)

Att ge bort ett lego är ett utmärkt sätt att uppmuntra till kreativitet och lekt. LEGO Disney The Madrigal House innehåller flera rum med olika funktioner, tillbehör och tre karaktärer från filmen. Det inspirerar till lek och interaktivt rollspel mellan figurerna från Encanto

LEGO Star Wars Trouble on Tatooine (7+)

Star Wars är något som har fått ett ordentligt uppsving bland den yngre generationen, bland annat tack vare tv-serien The Mandalorian. LEGO Star Wars Trouble on Tatooine passar både för vana och ovana byggfantaster och innehåller figurerna The Mandalorian, Tusken Raider och The Child (Baby Yoda). Man behöver inte vara ett fan av filmerna eller serien för att uppskatta detta ökenuppdrag! 

LEGO CREATOR Mäktiga dinosaurier (7-12 år)

Vad finns det egentligen för lego för äldre barn? Och på vilket sätt är de anpassade för just barn i högre åldrar? LEGO CREATOR Mäktiga dinosaurier är en 3-i-1-modell av T. rex, Triceratops och Pterodactyl. Den går alltså att bygga om till tre olika dinosaurier. 

LEGO Harry Potter Piskande pilträdet vid Hogwarts

Ett annat lego som är anpassat för den äldre åldersgruppen är LEGO Harry Potter Piskande pilträdet vid Hogwarts. Den här byggsatsen låter dig återskapa ikoniska scener från filmen och innehåller sex minifigurer, ugglan Hedwig och massor av magiska tillbehör. 

LEGO DUPLO Space Shuttle Mission (2+)

Lego uppskattas även av mindre barn, och ​​Rymdfärja-uppdrag från LEGO DUPLO är den perfekta gåvan till barn i åldern två år och uppåt. Det beskrivs som en “lärande leksak” som låter barnens fantasi och kreativitet flöda fritt.

LEGO Friends Djursjukhus (4+)

LEGO Friends Djursjukhus är ett annat exempel på ett lego-set som lär barn hur man bygger med legoklossar. Det är anpassat för små djurälskande byggare och innehåller två minidockor och tre leksaksdjur.  

Fler presenttips till barn hittar ni här

Läs mer:

De roligaste leksakerna för ditt barn

Få in hjärngympan i leken

Glada barn ger glada föräldrar