Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Presenterna du ska köpa när du inte vet storleken

Det där med att köpa presenter är sannerligen inte alltid lätt. Faktum är att det kan bli väldigt fel. Råkar det vara så att du vet vad personen gillar men är osäker på storleken, kommer här våra bästa tips för hur du kommer runt det här prekära problemet.

På Amazon.se finns en hel sektion specifikt avsedd för presenter – som väntar på att upptäckas

Att ge en present som man lagt mycket tid och energi på är fantastiskt. Du ser personen lysa upp när du lämnar över gåvan och du tänker för dig själv att du åstadkommit en fullträff. Därför är det tråkigt när det slutar i besvikelse över att du råkat köpa fel storlek, varpå personen som tagit emot presenten blir ledsen eller kränkt. Så hur ska du bära dig åt?

Det finns några olika sätt att ta sig an uppgiften att köpa en present åt någon man inte vet storleken på. Antingen är du taktisk och köper något du vet fungerar. Något som inte är bundet av en storlek. Eller så utnyttjar du det faktum att Amazon har generös returpolicy. 

Oavsett hur du väljer att gå tillväga har vi här nedan samlat några förslag på vad du skulle kunna köpa till någon som du inte vet storleken på

Kinfolk: Recipes for Small Gatherings

Pris: 270 kronor

40 matprofiler har gått samman i den här boken för att erbjuda dig en unik matupplevelse. Det här är en kokbok fullpackad med fantastiska recept och innerliga berättelser. Dessutom är den riktigt jäkla snygg att ha på hyllan.

Här kan du köpa den här produkten

Amazon Kindle

Pris: 999 kronor

Tack vare de justerbara frambelysningen kan du läsa bekvämt i timmar, både inom- och utomhus. Kindle är specialtillverkad för läsning och har därför en enastående förmåga att uppfattas som läsning på tryck papper – även i solljus. Prova så får du se.

Här kan du köpa den här produkten

The Beatles Abbey Road

Pris: 267 kronor 

Till den som tycker om musik, kultur och historia är nästan inget album på jorden lika känt som The Beatles Abbey Road. För det första är det ett fantastiskt album och för det andra är en LP-skiva en snygg inredningsprodukt.

Här kan du köpa den här produkten

Hövding

Pris: 2790 kronor (12 % rabatt)

Du kan glömma de dagar du cyklade genom stan med en klumpig (och ful) cykelhjälm. Nu för tiden cyklar man bara med en enda grej runt halsen: en hövding. Det är 2020-talets hjälm-ersättare som fungerar som en airbag. Häftigt va?

Här kan du köpa den här produkten

Presentkort

Pris: 200 – 10 000 kronor

Kanske är ett presentkort på världens största online-butik den ultimata presenten när du inte vet storleken på mottagaren. Med det här presentkortet lämnar du istället över valet till mottagaren, så att hen får välja precis det hen vill. Se bara till att understryka, i samband med överlämningen, att det viktigaste för dig är att hen blir nöjd.

Här kan du köpa den här produkten

Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att komma till ett bredare utbud