Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Prylarna som tar oss tillbaka till 90-talet

Det var bättre förr.
Om det tvista de lärde, men ett gäng grejer var både roliga och praktiska.
Här är fem prylar från 1990-talet som fortfarande gör sig bra.

Amazon har allt du kan tänkas behöva

Visst kommer vi (förmodligen) aldrig släppa lavalampan, Date-parfymen eller banan-telefonen i våra hem igen, men en del saker som var populära på 1990-talet är faktiskt ganska schyssta. Som dessa fem grejer nedan.

Game Boy-lampa

Okej, detta är inte själva spelkonsollen utan en lampa (!) med samma form. En rolig gimmick som kan lysa upp såväl nattduksbordet som skrivbordet. Lampan är dessutom officiellt licensierad av Nintendo!

Fila-tröjan

I kamp med Champion var Fila-tröjorna alla ville bära, det italienska märket hade dessutom en uppsjö av snygga skor. Denna tröja är fortfarande snygg – och en skön blinkning till tiden då MTV stod på i varje hem.

Bakmaskin

Utsedd till årets julklapp redan 1988 och gjorde inledande succé innan den skrattades bort och gömdes undan. Men faktum är att bakmaskinen är väldigt praktisk, vem vill inte vakna till doften av nybakat bröd varje morgon?

Flerfärgad penna

Den här pennan, med flera färger i en, fanns i en uppsjö av varianter och var extremt populär. Idag något av en raritet. Kvalar garanterat in som ”rolig grej” att ha på kontoret.

Pulp Fiction-affisch

Quentin Tarantinos ikoniska rulle gick varm i VHS-spelarna (googla om du inte vet vad det är) och på skolan drog man repliker som ”You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?” Uma Thurman fick sitt genombrott och såg sådär lag coll ut på omslaget.


Kika vidare på fler roliga prylar här

Läs mer:

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med

Här är 5 brädspel hela familjen älskar

Prylarna du trodde hade gått ur tiden