Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Prylarna som underlättar resan med barn

Ska du ut och resa med barn i sommar? Då finns det en hel del prylar som kan underlätta färden. Underhåll barnen med en rolig resväska eller förbättra sovstunden med en skön nackkudde – Här är sju tips till resan.

Du hittar allt du behöver till resan på Amazon.se

Att resa med barn är ett äventyr i sig – framför allt när det handlar om längre sträckor. Färdkost ska förberedas, underhållning ska fixas och komforten ska maxas. 

För dig som aldrig har rest med barn innan eller som helt enkelt inte orkat ge dig in i leken (av att hitta optimala reseprylar) finns det en hel del knep att ta till. Ett exempel är att investera i en rolig resväska, vilket förhoppningsvis gör att du slipper bära på all packning själv eftersom ditt barn kommer tycka att det är roligare att dra väskan själv. Detta är förutsatt att du inte köper en resväska som barnet kan sitta på – då blir du den som släpar på väskorna ändå, men du har i alla fall koll på var ditt barn är hela tiden. 

Ett annat tips är att förse barnen med saker som håller dem fokuserade och isolerade från allt stök runt omkring, med hjälp av hörlurar och sovmasker – på så sätt kan de njuta av en film utan att störas av diverse ljud eller ta en tupplur i lugn och ro oavsett vilken tid på dygnet det är. 

Vi har gått igenom utbudet av reseprylar för barn, och valt ut några av våra favoriter. På så sätt kan hela familjen njuta av både resan och målet. 

Här är sju prylar som underlättar resan med barn

boppi Tiny Trekker – Resväska för barn

Med en resväska i form av en pingvin, tiger eller robot blir det knappast svårt att få barnen att dra väskan själv. boppi Tiny Trekker uppfyller storlekskraven för kabinväskor och väger endast 1,5 kg, vilket gör dem till ett idealiskt handbagage för barn.

Trunki Trolley resväska – handbagage för barn

Här har vi den: resväskan som fungerar som stol, färdmedel och underhållning. Trunki Trolley resväska är det perfekta valet vid resor med mycket väntande, till exempel på flygplatsen. Resväskan finns i tre varianter: nyckelpiga, bi eller katt. 

Samsonite Dream Rider Resväska 

Samsonite Dream Rider Resväska med Spiderman-motiv är det självklara valet för coola kids som vill resa i sann Spiderman-anda. Väskan har stor kapacitet och är väldigt praktisk vid resor med barn. Samsonite Dream Rider finns i flera olika varianter.

URAQT Resekudde för barn

Här har vi en annan superhjälte-pryl med fokus på komfort och sömn. Den här U-formade resekudden med Batman-motiv är till för att förbättra vilostunden eller tuppluren under resans gång – i bilen, bussen, på tåget eller flyget. URAQT Resekudde rekommenderas för barn från 3 till 8 år. 

Louise & Mann trådlösa Bluetooth-hörlurar för barn

Ett par mjuka over-ear lurar är ett självklart val vid resor med barn. Louise & Mann trådlösa Bluetooth-hörlurar är anpassade för lång användning, till exempel under långa bilfärder, och har en ergonomisk design för ökad komfort. 

Dodheah sovmask med djurmotiv

Har ditt barn svårt att sova när det är ljus ute? Det problemet är enkelt fixat med en mjuk sovmask från Dodheah. Dodheah sovmask är tillverkad av 100 % hudvänligt och ventilerande siden och plysch och kan användas för att göra det lättare för barnen att somna – även i ljusa miljöer. 

TupTam bältesskydd för barn 

Undvik att bältet skaver med dessa bekväma bältesskydd för barn. TupTam bältesskydd skyddar huden och motverkar att bältet skaver och skapar obehag. Bältesskydden från TupTam kommer i en praktiskt förpackning om två.

Bläddra bland ett stort utbud av resväskor för barn här!

Läs mer: 

20 prylar som gör ditt strandliv roligare

Underlätta vardagen – med smarta babyprylar