Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Prylarna till köket – ny känsla utan att renovera

Ett nytt, trevligt och användbart kök är inte alltid en stor renovering och tiotusentals kronor bort.
Knepen för att höja känslan ligger mycket i detaljerna – och i prylarna som köket utrustas av.
Så här gör du för att ge ditt kök en fräsch ny look.

Här kan du hitta erbjudanden från Electrolux till köket på Amazon.se

Köket har allt mer kommit att bli det viktigaste rummet hemmet, oavsett om du befinner dig hemma eller på landet. För din matlagnings skull, men också för att kunna umgås och trivas i med vänner och familj. Att få till den där känslan som gör att du vill spendera mer tid i köket och inte bara vill få saker och ting överstökat där kräver dock ingen renovering eller helt nya vitvaror.

Faktum är att en uppdatering av mindre utrustning och prylar kan göra susen för hemkänslan – och få köket att kännas nytt och fräscht över en natt. När du går för en ny look i köket och prylar som gör matlagningen roligare finns det förstås en uppsjö av alternativ bland blenders, vattenkokare, brödrostar och annat.

Här går vi igenom några av produkterna som förvandlar ditt köks känsla till något nytt och mer inbjudande. 


Blender

När sommaren knackar på dörren gör även en god smoothie så. Till frukost, mellanmål eller rent av när som helst – att med hjälp av en blender mixa ihop dina favoritfrukter till en härlig smoothie är svårslaget i kategorin fräsch sommardrink. Electrolux Explore 7 bistår med att vara en enkel och smidig blender som gör din smoothie fulländad.

Men det är absolut inte bara en blender för smoothies, med hjälp av denna kan du mixa allt från hummus och såser till barnmat. Med det och tack vare sin pulsfunktion med två olika hastigheter samt skräddarsydda program för iskrossning och smoothies är detta en pryl för köket som lyfter känslan och utökar möjligheterna i din matlagning, på ett simpelt sätt.

Här kan du hitta ett bra erbjudande på Electrolux Explore 7.


Brödrost

Vad är väl en brödrost? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles, alldeles underbar! Ja, nu finns det faktiskt brödrostar som utvecklats och erbjuder något annat än en enkel rostmacka med halvbrända kanter. Electrolux Expressionist har sju rostningsnivåer vilket innebär att du kan få ditt bröd precis så som du vill ha det och display med timer som visar hur lång tid det är kvar av rostningen.

För att inte tala om lift and check-funktionen som ger dig möjligheten att lyfta upp brödet kontrollera ditt bröd utan att avbryta själva rostningen. Därutöver finns det en löstagbar smulbricka, upptinings- och pausfunktion. Sammantaget lyfter den här typen av välutvecklade brödrostar interiören i ditt kök till en ny nivå.

Här kan du köpa brödrosten Electrolux Expressionist.


Vattenkokare

Att dina köksapparater går i samma färg och tema är naturligtvis på intet sätt något måste, men det går ändå inte att komma ifrån att en brödrost i rostfritt stål matchas bäst med en vattenkokare i rostfritt stål. I samma Expressionist-serie finns en vattenkokare från Electrolux som i samma anda är ett snäpp upp i funktionalitet. LCD-displayen visar upp temperaturkontroller i totalt åtta lägen, temperaturen i realtid under kokning och fem förinställda program möjliggör ett exakt resultat för ditt specifika te.

Därutöver har vattenkokaren en turbofunktion som kokar en kopp på mindre än 60 sekunder, en funktion som håller vattnet varmt i 30 minuter och automatisk avstängning i tre olika lägen. Vi skulle kunna kalla den för vattenkokarens Rolls Royce, men vi stannar vi att det är en riktigt välutvecklad och praktisk vattenkokare.

Här kan du köpa vattenkokaren i samma serie – Electrolux Expressionist.


Köksassistent och mixer

Om du är ute efter en ordentlig hjälpreda i köket som har många olika funktioner så kan det vara läge att slå till på 2-i-1-köksassistent och mixer. En mångsidig köksmaskin kan hjälpa dig med allt från att mixa vispa grädde och bearbeta deg, till att skiva grönsaker eller frukt och göra hemlagade hamburgare eller bifftartar. En medföljande mixer gör det samtidigt enkelt att få till den där goda såsen eller dips som bevarar smakerna ordentligt.

Här kan du hitta en perfekt 2-i-1-modell av köksassistent och mixer från Electrolux till ett bra pris.