Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Rensa ditt hem från dålig energi – så kan du göra

Att rensa sin kropp på slaggprodukter är något som nog de flesta hört talas om, men visste du att man även ska kunna rena hemmet från negativitet?

Hitta produkter inom aromaterapi på Amazon.se

Upplever du en orolig känsla som du inte vet var den kommer ifrån? Enligt en del kan det här bero på dålig energi i hemmet. Att diagnostisera sin lägenhet eller hus med negativitet är kanske inte det enklaste, men det kanske inte skadar att göra ett försök i att rensa bort det som kan orsaka oro?

Här är några tips för hur du kan göra.

Rensa och reparera
Enligt Feng Shui, som är en 3000 år gammal kinesisk lära om energier och balans, så är ett bra första steg att laga eller kasta trasiga möbler och prylar. Enligt läran ska  de söndriga sakerna härbärgera negativ energi vilket gör att ju längre de finns i ditt hem, så länge är även de dåliga vibbarna kvar.

Fördjupa dina kunskaper om Feng Shui

Tänd rökelser
Vem vill inte att det ska dofta gott hemma? Varför inte då tända en rökelse som inte bara fyller ditt hem med fina aromer utan ska också bidra till en lugn och fridfull atmosfär?

Köp sex förpackningar rökelser med olika dofter här

Bränn salvia
Torkad salvia i bunt har länge använts för att rensa bort dålig energi. Tänd i ena änden och blås sedan ut elden så det bildas rök. Den här röken ska komma in i hemmets alla vrår för att samla upp den negativa energin – och sedan släppas ut genom fönstren.

Köp vit salvia från Native Spirit här

Vädra
Frisk luft är alltid positivt – även när det gäller att hålla hemmet fritt från onda andar. Genom att öppna fönster och dörrar ska du låta luften komma in och håller energierna cirkulerande och flödande. Skaka gärna textilier som överkast, filtar och kuddar när du ändå håller på.

Lär dig mer om hur du kan skapa balans för dig och ditt hem

Placera ut väl valda kristaller
Kristaller sägs ha olika egenskaper, några är att rena från dålig energi och skapa balans. Läs på vilka som passar just dig och dina behov, svart turmalin sägs till exempel skydda samtidigt som den tar bort just dåliga vibbar.

Här hittar du svart turmalin från Jadeshay

Hitta alternativa terapier på Amazon.se