Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Resa med djur? – 3 säkra och bekväma transportburar

Att semestern närmar sig är kanske att överdriva. Men för många är det i alla fall snart dags att önska semesterveckor. Och när ni ändå är i planeringsfasen är det lika bra att inkludera familjens fyrbenta vänner – och investera i en transportbur från Catit.

Du hittar fler transportburar på Amazon 

Catit Cabrio Carrier

Det finns transportburar, och så finns det transportburar. Catit Cabrio Carrier är omtänksamt konstruerad med kattens hälsa i fokus. Den är utformad för att hålla katten säker och bekväm under resans gång, bland annat genom det halkfria golvet som motverkar att den lilla missen inte glider och istället känner sig lugn och trygg. Buren är designad för att underlätta själva processen av att få in katten – nästan alla delar går att öppna och vika ut vilket gör det både enkelt och smidigt för missen att ta sig in. Den har dessutom optimal ventilering för att säkerställa din katts hälsa – det är luftintag från alla håll och kanter.

Ihopvikbar transportväska för hundar och katter

Morpilots transportväska är designad med ditt husdjurs välmående i fokus – för ett säkert och bekvämt sätt att resa. Den har en avtagbar ullmatta som fungerar som bekväm sovplats och tryggt underlag. Den har också ventilationspaneler i nät  i tre riktningar som säkerställer bra luftflöde och ger ditt husdjur möjlighet att se ut. Morpilots transportväska passar hundar och katter upp till 15 kg.

Ryggsäck för katt och hund

Prioritera ditt husdjur och din egen hälsa med en ryggsäck från Morpilot. Den här transportväskan är bland annat utrustad med halkfritt golv, luftintag från alla håll, sidofickor för förvaring och dragkedjor med låsfunktion – för att säkerställa att ditt husdjur smiter. Den har dessutom justerbara axelremmar vilket gör att det är ett ergonomiskt val för djurägaren. 

Du hittar fler ryggsäckar för katter och hundar här 

Läs mer:

Så inreder du trendigt och bekvämt – till din katt

Skydda din pälskling – med skor för den fyrbenta