Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Robotgräsklippare för alla plånböcker

Slå dig ner i solstolen, luta dig tillbaka och drick något gott.
Det kan du göra medan robotgräsklipparen gör jobbet.
Här är tre bra modeller i olika prisklasser.

Spana in Amazon.se stora utbud av gräsklippare här

Snart slår gräset ut på riktigt – och då behöver du plocka fram gräsklipparen. Men varför inte spara både tid och kraft med en laddbar robotgräsklippare? För en relativt billig peng gör den jobbet åt dig – och du kan luta dig tillbaka i solstolen med en härlig roman istället.

Kom ihåg att om du har en kuperad tomt behöver robotgräsklipparen kunna hantera detta, så se till att kolla upp så att robotgräsklipparen har dessa funktioner. Glöm inte heller att ha djuren i åtanke. Kör bara gräsklipparen på dagtid – då slipper exempelvis igelkottar utsättas för risken att skadas.

Se vårt urval av modeller nedan.

3 robotgräsklippare för allas plånböcker 


Premium: Gardena Sileno

En av marknadens tystaste modeller som ställs in via enkel app där du kan schemalägga jobbet, kan även fjärrstyras om behovet finns. Klarar av kuperad terräng och trånga passager via AI. Fungerar i alla väder.

Mellan: Worx WR165E Landroid

Storsäljare hos Amazon som har allt en robotgräsklippare har. Ställs enkelt in via app, klipper kant till kant, hanterar kuperad terräng och fick 2021 pris för produktsäkerhet.

Budget: Yard Force COMPACT 400Ri

Utrustad med ett kraftfullt batteri, ultraljudssensor upptäcker hinder och har kantskörningsfunktion. Kan kopplas till app. Passar lite mindre gräsmattor, finns i varianter som klarar större.

Spana in fler robotgräsklippare här

Läs mer:

Bästa verktygen för sommarprojektet

Plantera mera– så kan du bli mer självförsörjande

Så blir du sommarredo – för stick, sår och bränna