Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Rocken – höstens favoritplagg

Kompensationen för att lämna sommaren bakom sig är liten. Att packa ned sommarens kläder är aldrig en fröjd. Men att stifta bekantskap med våra efterlängtade höstgarderober är alltid en fröjd. Att se till att höstgarderoben innehåller en riktigt, riktigt bra rock är nästan ett måste. Våra tre favoriter är följande.

På amazon.se hittar du en hel sektion specifikt avsedd för kläder och mode

Det finns vissa plagg en man bör ha i sin höstgarderob. En snyggt skuren kostym är ett sådant plagg. Ett par välsittande jeans är ett annat. Och självfallet är höst- och vinterrocken också en hörnsten i garderoben. Att rocken dessutom kommer gå att använda säsong efter säsong, gång efter annan, är skrivet i stjärnorna. Och om det är så att den rock du redan äger börjar nå ett bäst-före-datum, gör du klokt i att läsa vidare. Vi har nämligen handplockat våra tre favoriter, och vi vill nu visa varför du bör ta en funderare över dem.

Trenchcoat, Hugo Boss
Pris: 2673 kronor
Få företag har, med samma självklarhet, befäst sin position som kontinuerligt banbrytande som Hugo Boss faktiskt har. Med denna rock leker det tyska märket med traditionella stilnormer, och blandar det med ett modernt skuret snitt. Denna dubbelknäppta trenchcoat kommer i en mångsidig materialblandning, för att se till att vara både vindtät och värmande.

Här kan du köpa den här rocken

Jack & Jones
Pris: 1299 kronor
Detta är vår mest klassiska rock till utseendet. En ljusgrå ullrock i ett avsmalnande snitt är en odödlig variant, eftersom den gör sig lika bra till ett par blåjeans och en tröja i merinoull, som den gör sig till en tyngre flanellkostym. En ljusgå rock från ett så bra företag som Jack & Jones är ett elegant plagg. Den höjer en vanlig outfit, oavsett vad den består av. Detta är definitionen av affordable luxury. 

Här kan du köpa den här rocken

Hugo Boss
Pris: 2387 kronor
Hugo Boss lite mer tekniska linje har, på senare år, seglat upp som det självklara valet för den person som antingen redan äger en klassisk ullrock eller för den person som vill ha något annat än klassikerna. I och med att rocken är dunfylld kommer du kunna använda den under hela hösten, vintern och våren.

Här kan du köpa den här rocken

Vill du själv bläddra bland ett större utbud – klicka då här