Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så skyddar du ditt husdjur mot fästingar

När dagstemperaturen stiger över 5 grader kryper fästningarna fram.
Och allteftersom det blir varmare, spenderar både vi människor och våra husdjur mer tid ute i naturen.
Men med ett fästinghalsband från Animigo håller du de otäcka smådjuren borta dina fyrbenta vänner.

Du hittar fler tillbehör till katter och hundar på Amazon

Lopp- och fästinghalsband för katter och hundar

Kan ej hitta produkten.

Fästingar är aktiva mellan mars och oktober, vilket betyder att det är hög tid att investera i ditt husdjurs hälsa. För även om de flesta hundar och katter INTE blir sjuka av fästingbett finns det fortfarande en risk för att de blir dåliga. För att säkerställa ditt husdjurs hälsa, framförallt under under vår och sommaren när vi rör oss allt mer ute i naturen, kan du införskaffa ett fästinghalsband. 

Det finns ett stort utbud av fästinghalsband som passar husdjur i olika storlekar och med olika behov. Det finns till exempel allergivänliga och vattenfasta fästinghalsband samt halsband som skyddar mot mer än bara fästingar. Välj det bästa alternativet för just ditt husdjur! 

Med ingredienser som lavendelolja och citroneukalyptus erbjuder Animigo Lopp,- och fästinghalsband ett effektivt skydd mot fästingar, loppor och löss i upp till 8 månader. Halsbandet är justerbart och passar både stora och små hundar och katter. Halsbandet är dessutom vattenavvisande vilket gör att husdjuren kan vistas i vatten utan att försämra kvalitén och motverka skyddet mot parasiter. 

Lopp-, och fästinghalsband för hundar

Kan ej hitta produkten.

Det här justerbara och vattentäta fästinghalsbandet från Lapeno passar både små valpar och fullvuxna hundar och kan justeras allteftersom din fyrbenta vän växer. Halsbandet är effektivt mot mer än bara fästingar, det motverkar även loppor, löss och larver. Själva medlet är säkert för både människor och husdjur och innehåller naturliga, icke-skadliga och allergivänliga ingredienser som skyddar din hund från parasiter i upp till 8 månader.  

Fästinghalsband för katter och små hundar

Kan ej hitta produkten.

Ett fästinghalsband från Nutrani som passar katter, valpar och små hundar. Det innehåller naturliga oljor som pepparmynta och citrongräs, som avskräcker loppor, fästingar och andra parasiter. Halsbandet är justerbart och vattentätt och har en skyddsperiod på upp till 8 månader. 

Du hittar fler halsband till hundar och katter här

Läs mer:

Så inreder du trendigt och bekvämt – till din katt

Skydda din pälskling – med skor för den fyrbenta