Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så behåller du glowet under arbetsdagen

När dagarna blir kortare och kylan kryper på kan det vara svårt att hålla ögonen öppna framför skärmen och sommarens lyster försvinner sakta med mörkret.
Men det finns ett knep som både piggar upp och ger dig åter sommarens glans- det stavas ansiktsmist.

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av hudvård

När timme efter timme går framför skärmen på kontoret eller häktades bland patienter under de mörkaste timmarna på året kan tröttheten smyga sig på. Sommarens gyllene strålar och ledighet känns år bort, och sängen känns allt mer lockande. Att hålla din inre låga glödande som får din hy och hela dig att stråla är inte det lättaste denna tid på året. Men det finns små knep som kan väcka ditt inre väsen till liv igen och återfå ditt fantastiska glow. Att pausa och ge dig en kort stund för dig själv under dagen är nyckeln, och en mist väcker dig åter liv liv. Tiden är är för att fokusera på dig själv, kom ihåg att ta dina mikropauser i vardagens stress.

Värm en kopp te, sträck på kroppen, spela en låt som får hela kroppen att gunga och avrunda med att spreja en återfuktande mist och fokuset är åter. 

Låt inte mörkret och vardagens stress sluka dig helt, det är nu tid för att addera saker och ting för ditt välmående.

Fem ansiktsmists som ger din hy åter lyster:

Prep Prime Fix, MAC
Pris: 139 kronor
Denna ansiktsspray från MAC är fuktgivande som friskar upp huden och fixerar din makeup. Den innehåller både vitaminer och mineraler samt gurka, grönt te och kamomill som lugnar och håller huden fräsch hela dagen. Sprayen kan du både använda för att återfukta huden innan du lägger makeup på morgonen, spraya lite under dagen ovanpå din makeup för att återfukta huden och fräscha upp makeupen för ett fint resultat.Här kan du klicka hem misten

 Elizabeth Arden, Miracle Hydrating Mist
Pris: 152 kronor

Denna mist innehåller en mix av antioxidanter som återfuktar och ger hyn ett nytt liv. Den innehåller även lugnande extrakt som kyler ner och lugnar huden. En mist som passar för alla tillfällen och piggar upp såväl din hy som dig själv. Glöm snoozeknappen när denna mist står redo på nattduksbordet.

Här kan du klicka hem misten.

Mario Badescu, Rosewater ansiktsspray och lavendel ansiktsspray                   

Pris: 238 kronor
Med dessa mists kan du återfukta efter behov och känsla. Behöver du andas ut och få en lugn stund är lavendel misten att föredra och behöver du piggna till och komma in i rätt mood för dejten är rosvatten misten rätt val. En prisvärd duo att använda både på språng men också för att bara landa hemma efter en lång dag på jobbet.

Här kan du klicka hem misten

La Roche Posay, Toleriane Ultra 8 Spray
Pris: 215 kronor

Denna fuktmist passar den med känslig hud då den är lugnande och stärker hudbarriären samt varken innehåller parfym eller alkohol. Innehåller Allantoin som är en aktiv ingrediens med egenskaper som verkar lugnande och förbättrar hudens fuktnivå och glycerin som reducerar torrhet genom att dra till sig vatten till hudens yttersta lager.

Här kan du klicka hem misten

Avene, Eau Thermale                                                                                                                   

Pris: 225 kronor

Denna fuktspray passar dig med torr och känslig till mycket känslig hud. Perfekt att spraya efter rakning för att lugna den irriterade huden. Passar även efter peeling, laserbehandling eller på solbränd hud. Den är även fri från färgämnen och från doftämnen.               

Här kan du klicka hem misten

Mer inom hudvård och smink kan du hitta här