Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så blir du kvarterets okrönte trädgårdsmästare

Brukar gräset vara grönare på andra sidan staketet – hos grannen?
Lugn, med god vilja för att påta och rätt förutsättningar i garaget behöver du inte längre kasta avundsjuka blickar.
Här är tipsen på redskapen som hjälper dig att bli kvarterets okrönte trädgårdsmästare.

Här hittar du ett brett sortiment av trädgårdsredskap och bevattningsutrustning

Har du gröna fingrar och en brinnande passion för att påta? Då har du kanske redan hittat hem i det ljuva trädgårdslivet. När gräsmattan blir en slags experimentell verkstad för din hobby minskar såklart risken för att växter ska dö och rötter ska växa in i huset.

Vi vill alla undvika en trädgård i förfall, men då gäller det också att hålla ordning i den – mer eller mindre året runt.

Här tipsar vi om trädgårdsredskapen och bevattningsredskapen som får din gräsmatta att blomstra hela vägen in till hösten

Gardena universalspridare XL

Kan användas året runt för bekväm spridning av gödning, frön, sand och vägsalt. En fritt roterande spridarskiva fördelar ut kornen jämnt och där du själv önskar. Tack vare att du styr doseringen på ett reglage på handtaget får du alltid en jämn och kontrollerad spridning av materialet. Du kan även justera mängden material som ska släppas ut direkt på handtaget. Skydd för spridardisken gör att spridningen blir precis och skyddar användaren från stänk. Spridaren är tillverkad i rost- och väderskyddade material, och kan enkelt spolas av med vatten.

Här kan du köpa Gardena universalspridare XL

GardenMate trädgårdssäck

Var och en av de tre säckarna är utrustade med två handtag i botten och två breda, ergonomiskt utformade bärhandtag. Fjäderringen håller säckens öppning öppen och gör att du kan fylla på med båda händerna, oavsett om det handlar om gräs, löv, kvistar eller någonting annat. Det laminerade polypropentyget är tåligt och vattenavvisande. Varje säck rymmer 300 liter.

Här kan du köpa GardenMate trädgårdssäck

Bosch AdvancedGrassCut 36

För dig som vill ha rörelsefrihet i trädgården finns denna batteridrivna grästrimmer med dubbelt linjesskärsystem som ger snygga gräskanter och en allmänt vältrimmad trädgård. Växla mellan trimning och kantklippning. En fin finess är bygeln som skyddar de växter du vill trimma runt.

Här kan du köpa Bosch AdvancedGrassCut 36

Gardena trädgårdshandskar

Mångsidig handske som skyddar dina händer när du arbetar i trädgården. Stötdämpande vaddering på insidan, robusta fingertoppar och grepp på fingrarna gör att du får ett säkert grepp om redskapen.

Här kan du köpa Gardena trädgårdshandskar

Lechuza vattenkanna

Vattna dina trädgårdsväxter med en vattenkanna i snygg och modern design. Perfekt anpassad för krukväxter, lövverk och blommor.

Här kan du köpa Lechuza vattenkanna

Gardena Sileno Minimo

Trött på att dra runt gräsklipparen i vått och torrt? Denna robot gör jobbet på små och komplexa gräsmattor på upp till 500 kvadratmeter. Sluttningar eller lutningar på närmare 25 procent är inga problem. Dessutom är den så tyst att den knappast lär störa grannarna. Med hjälp av en app kan du använda din smartphone för att ange gräsmattans mått och klipptider – sedan är du redo att köra igång. Appen har också en schemaläggningsassistent. Med SensorControl får roboten större precision och kan själv avgöra hur ofta gräsmattan behöver trimmas, så att den kör igång med precis rätt intervall för gräsets tillväxt. Roboten kan klippa under alla årstider, oavsett väder och även när det regnar. Tack vare frostsensorn märker Sileno Minimo om marken är frusen och stoppar programmet tills marken har tinat.

Här kan du köpa Gardena Sileno Minimo

Kärcher OS 3.220

Oscillerande och innovativ vattenspridare för bevattning av medelstora och stora områden och trädgårdar. Bevattningsytan kan regleras gränslöst – maximal bevattningsyta är 220 kvadratmeter. Vattenspridaren är försedd med integrerat stänkskydd som möjliggör smidig utplacering och inställning utan att du blir blöt. Det beprövade klicksystemet är enkelt att koppla till trädgårdsslangar.

Här kan du köpa Kärcher OS 3.220

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av trädgårdsredskap och bevattningsutrustning