Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så blir du kvitt myrorna

Så du har fått myror i huset? Det är irriterande, vi vet. Men det finns lösningar. Med relativt enkla medel är myrorna ett minne blott.

På Amazon.se hittar du allt som underlättar i hushållet

När våren lagt sig och sommaren står i blom är det vanligt att man får problem med myror i hemmet, i synnerhet om man bor i hus. Myror har en beundransvärd förmåga att leta sig in genom de trångaste små skrymslena. Det är dock inget att irritera sig över, för vi har lösningen på problemet. Genom att läsa den här artikeln har du redan påbörjat arbetet med att få bort dem ur hemmet.

Nedan listar vi allt du behöver för att bli kvitt myrorna

Myrfälla

Pris: 297 kronor

Genom att placera ut myrfällor på smarta platser kan du räkna med att slippa myror på en vecka ungefär. Den här produkten fungerar som betesstationer för myrorna. Myrorna söker nämligen upp fällan, i tron på att det är mat. De kliver i fällan och kommer aldrig därifrån igen.

Här kan du köpa den här myrfällan

Elektronisk plug-in för skadedjur

Pris: 192 kronor

Den här maskinen sänder ut störande ultraljud, som biter bra på alla typer av skadedjur. Normalt sett brukar man använda den för möss eller råttor, men faktum är att den fungerar precis lika effektivt mot mygg och myror.

Här kan du köpa den här maskinen

5L granulat för myror

Pris: 498 kronor

Inser du att myrorna är ett årligt återkommande bekymmer? Då är den här hinken med granulat helt rätt för dig. Med 5 liter granulat kommer du garanterat bli kvitt myror i många somrar framöver. 

Här kan du köpa den här produkten

Myrmedel

Pris: 65 kronor

Det här myrmedlet är en klassiker på marknaden. Billigt, enkelt att använda och mycket effektivt. Vad mer kan man önska sig?

Här kan du köpa det här myrmedlet