Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så blir du kvitt oönskat hår

Hår på kroppen är ett omstritt ämne. Vissa älskar det, andra gör det inte. Är du en av de som vill bli av med oönskat hår på oönskade ställen? Då är det här den enda artikeln du behöver läsa idag.

Genom att klicka här kommer du till ett bredare sortiment för hårborttagning

Föredrar du en silkeslen touch framför burret som kommer med hår? Har du tidigare provat att ta bort det oönskade håret med maskiner, epilatorer eller rakhyvlar? Kanske har du redan hittat din favoritmetod, om inte så kommer här köparnas favoriter – så att du kan inspireras.

Läs mer: Enkla hudvårdsknepen för dig med torr hy

Här nedan rankar vi de bästa produkterna på marknaden just nu

Braun PL5117 Silk Expert Pro – kvalitetsprodukt inom IPL

Tyska Braun har i decennier gjort sig kända för sina kvalitetsprodukter. Det här är inget undantag. Den här är skonsam mot huden när den tar bort oönskat hår på kroppen.

Här kan du köpa den här hårborttagaren

Depiladora Braun 810 Facial – världens första epilator för ansiktet

När Braun utvecklade världens första epilator för ansiktet blev det en stor succé. Aldrig tidigare hade man kunnat plocka bort oönskat hår från ansiktet, med en epilator. De personer som tycker om epilatorer älskar Braun 810 Facial.

Här kan du köpa den här epilatorn för ansiktet

Philips 3000 – nästrimmern som är effektiv och skonsam

Är du trött på utstickande näshår? Låt det vara något som är ett minne blott. För det finns ingen anledning att antingen ta bort näshår på smärtsamma sätt (ja, det är väldigt vanligt) eller att ha de växande långa – om du inte tycker om det. Med Philips 3000 är näshår ett minne blott.

Här kan du köpa den här nästrimmern från Philips

Vill du hellre själv bläddra bland hela sortimentet – klicka då här