Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så får du bästa hemmabiosystemet för en rimlig slant

Speciellt under hösten och vintern finns det inget bättre sätt att avsluta dagen än att krypa upp i soffan och avnjuta en film. Något som gör denna stund extra speciell och belönande är om du har ett bra hemmabiosystem med både bild och ljud i världsklass.
Vi tipsar dig om hur du enkelt hittar ett förstklassigt och prisvärt system för hemmabio.

På Amazon.se kan du hitta allt du behöver för att bygga en hemmabio

Teknikutvecklingen när det gäller hemelektronik går framåt i ett rasande tempo. Samtidigt som produkterna blir bättre blir de billigare och sammantaget mer prisvärda. För några år sedan var ett hemmabiosystem en stor och kostsam investering. Numera har teknikutvecklingen kommit så långt att du kan få ett riktigt fint system hemma för en överkomlig slant.

Att titta på tv har sin charm, men att se en film med kristallklar bildåtergivning på stor duk tillsammans med maffigt ljud är en helt annan upplevelse. Förr i tiden var man tvungen att gå på en riktig biograf för att uppleva detta, men nu kan du göra det i hemmets trygga vrå.

Här tipsar vi om hur du enkelt får ditt vardagsrum att bli en liten biograf.  


EUG Wifi Bluetooth-projektor

Pris: 4 490 kronor
Det är viktigt med en bra och prisvärd projektor i ditt system. Denna EUG erbjuder imponerande prestanda och passar bra för hemmabioupplevelser, sport och datorspelande. Projektorn har full HD (1920 x 1080) widescreen-skärm och stöd för 4K, med fyra gånger så många pixlar som HD-uppspelning, vilket ger en otrolig detaljrikedom.

Här kan du läsa mer om och köpa projektorn.


BenQ TK800M DLP-projektor

Pris: 10 643 kronor.
En riktig värstingprojektor som ger otroligt bra bild både: Fungerar lika bra inne i vardagsrummet och utonhus för den som vill avnjuta film och frisk luft på en och samma gång. Visar bilder i en 3840 x 2160 pixels-upplösning.

Här kan du läsa mer om projektorn och köpa den.


Bose Solo 5 TV Ljudsystem
Pris:
2117 kronor
När man skapar sitt eget hemmabiosystem kan man luras att tro att bildåtergivningen är det viktigaste för upplevelsen, men så är det inte. Att ha bra ljud är minst lika viktigt som att ha bra bildåtergivning. Med denna soundbar får du en bred, rumslig ljudbild tack vare Bose Speaker Array-tekniken. Högtalaren är dessutom enkel att ansluta och lätt att placera diskret på väggen.

Här kan du läsa mer om högtalaren och köpa den.


Logitech högtalare för surroundljud

Pris: 1 429 kronor
Vill du verkligen bädda in dig i ljudet är ett surroundhögtalarsystem med stöd för 5.1-ljud att rekommendera. Till högtalarna kan du ansluta datorn, tv-apparaten, telefonen eller surfplattan via bluetooth, en 3,5 mm ljudkontakt eller en RCA-kabel.

Här kan du läsa mer om och köpa högtalarna.


Kabelset
Pris:
110 kronor
Extra kablar kan behövas för att koppla in allt du vill koppla in i ditt underhållningssystem hemma. Med hjälp av dessa kablar kan du koppla in cd-spelare, högtalare, förstärkare, soundbar, videoprojektor, tv-spelskonsolen och mycket mer. De guldpläterade kontakterna säkerställer ledningsfömågan och funktionaliteten.

Här kan du läsa mer och köpa kablarna.

Hitta fler elektronikprodukter som passar ditt hem på Amazon.se