Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så får du ett sexpack – redan till sommaren

Platt mage – på bara några veckor. Med rätt kost och smart träning kan du stoltsera med ett riktigt sexpack innan badsäsongen drar igång.
Här är genvägen som hjälper dig att lyckas – den nya motionscykeln Ultrasport F-Bike 200B.

Vill du utforska hela utbudet på Amazons hemsida?

Motionscykeln Ultrasport F-Bike 200B

För att få ett sexpack behöver du minska din fettprocent. Tidigare har det varit både tidskrävande och dyrt. Lyckligtvis är det inte det längre. Det är faktiskt rätt enkelt. Du ser nämligen till att investera i klassens bästa motionscykel för att nå långvariga (och snabba) resultat. Ultrasport F-Bike 200B är inte bara sanslöst effektiv, den är dessutom stilren – och det spelar faktiskt större roll än du kanske tror.

Sanningen är den att du, med största sannolikhet, inte kommer packa ned eller ställa undan den efter varje gång du tränat. Eller har vi fel? Därför är det viktigt att den också går som inredning, åtminstone nästan.

Läs mer: Träningsplaggen du inte får missa

Men kan man verkligen komma i form på bara 6 veckor? Ja, det går faktiskt. Med Ultrasport F-Bike 200B kommer du i form snabbare än någonsin tidigare, eftersom varenda rörelse tränar magmusklerna. När pedalen går upp aktiverar du de lägre magmusklerna. När pedalen går ned aktiverar du de övre. Ultrasport F-Bike 200B går att jämföra med situps i ultrarapid.

Dessutom har du hela 8 motståndsnivåer som snabbt går att skifta mellan, även mitt i passet. Ultrasport F-Bike 200B är specifikt designad för att efterlikna proffsens träningsform. Genom att skifta mellan växlarna kommer du få känna på hur backarna bränner i låren, hur mjölksyran sprutar och hur svetten pärlar sig längs pannan.

Här kan du köpa Ultrasport F-Bike 200B

Vibrationsplatta med träningsband från Momboo

Föredrar du en annan form av träning än cykling? Då kan vibrationsplattan från Momboo vara svaret på dina önskemål. För i det här paketet får du Momboos vibrationsplatta, ett träningsband, en fjärrkontroll och en inbyggd bluetooth-högtalare. Det är en generös förpackning med högkvalitativa fitnessredskap, specifikt tillverkade för att du ska bränna fett snabbare.

Här kan du köpa Momboos vibrationsplatta

Amazon Basics träningshjul

Kan ej hitta produkten.

När träningshjulet kom till Sverige sålde det som smör. Alla ville ha en, eftersom resultaten var slående. Musklerna i bålen stärktes på ett sätt vi inte tidigare varit med om. Sen glömdes den bort. Men nu är den här för att stanna. För sanningen är att om du vill stärka magen och bålen är träningshjulet från Amazon Basics svårslagen.

Här kan du köpa Amazon Basics träningshjul

Peak Pilates grundläggande träningsset

Genom att aktivera musklerna i statiska övningar bygger du snabbt upp magmuskler “inifrån och ut” istället för “utifrån och in”. Det betyder att du blir stark på riktigt. Att bålen stärks och att du minskar risken för skador i framtiden. Pilates är ett beprövat sätt att bygga magmuskler, samtidigt som det gör leder och muskler mjukare. Effektivt och smidigt.

Här kan du köpa Peak Pilates träningsset

Stepbräda från Reebok

Tabata, aerobics och HIIT har blivit vansinnigt populära träningsformer de senaste åren. Den gemensamma nämnaren är stepbrädan. Få träningsredskap låter dig variera träningen som stepbrädan gör. Du kan nämligen välja mellan tre olika lägen för att träna flåset, balansen eller lårmusklerna. Dessutom tar den ingen plats i hemmet.

Här kan du köpa Reeboks stepbräda

Vill du hellre bläddra själv bland ett av världens bredaste utbud – klicka här